Plugghästen #1

Jag har fan pluggat hela dagen! Direkt när jag kom hem efter skolan (okej, jag var och fika innan :$) så satte jag mig och gjorde flödeschemat i teatern. (Vi skriver vilka karaktärer som är med i vilka scener).
Sen käka jag en macka och satte mig här vid datorn och började skriva på artikeln om imperialismen som vi har till onsdag. Och jag blev fuckin färdig (efter sex timmar xD)! Så stolt. Och den blev bra också. Jag är faktiskt nöjd. Nu kommer jag säkert få VG på den bara för det, varje gång jag hatar det jag har åstadkommit så har jag fått MVG :P

Nu har jag bara roliga saker kvar denna vecka (förutom en till teateruppgift till fredag) :D Imorgon är det vänstermöte och sen följer Frida och Bastian hem till mig och sover hos mig :D B-TEAM'S GONNA SNORE YOU UP, BITCH!


En bakfull Frida utanför teatern på en fredagmorgon<3



En långhårig Sebastian bakom ett manus<3

Sen på onsdag ska jag leka med denna heta sak och vi ska ha tjejsnack all day long<3



Och på torsdag, håll i er nu, då är det ESTETTRÄFF!!! Btw så har jag utsetts som kontaktperson för trean. Lova är för ettan och Jonathan för tvåan, bra att veta för alla er esteter där ute som lurpassar på en kul estetfest eller liknande inom en snar framtid ^^
Puss på er vackra, impulsiva, knäppa människor<3

Karolina

If I ever saw a girl
That I needed in this world
You are the one for me
Let me hold you in my arms
Girl, and thrill you with my charms
I’m sure you will see
The things I am sayin’ are true
Listen to me<3



Frukost

Måndag igen då. Men helt okej inombords ^^ För det första har jag bara två lektioner idag, för det andra är det lektioner med dom bästa människorna i världen, om jag klagade skulle jag bli lynchad :)
Lyssnar på Shpongle och dricker oboy ^.^


Och jag saknar



:'( Gone too soon

Give in to me

Looking Out
Across The Morning
The City’s Heart Begins To Beat
Reaching Out
I Touch Her Shoulder
I’m Dreaming Of The Street




Vadå dricka alkohol hemma hos Karolina på en söndag?



Var på en jätte intressant filmvisning i torsdags av Palestina gruppen. En dokumentär om en by i Paletsina som demonstrerar varje vecka mot ockupationen. "Vi vill inte förknippas med lidande, vi vill ses som ett kämpande folk."<3 Känns riktigt bra med ung vänsters demonstration mot ockupationen som ska hållas lördagen den 14:e maj, you better remember that one, kids.
På kvällen sov denna snygging över hos mig, himla trevligt ^_^

Feminism<3

I fredags vinade jag med mysiga familjen, skönt att slappna av ngn gång :P


Goaste djuren i världen ^^

Och igår (lördags) var det awesome fest :D hade himla kul. Tack alla som var där<3 Ett minne för livet ^^


Utnyttjandet av proletariet

Annons i tidningen Hälsa:

 

”De flesta känner igen situationen från vardagen: När jobbet, partnern och barnen, allt kräver uppmärksamhet – när möten och avtal på arbetet och fritiden, nästan spränger din kalender – för att inte glömma, tvätt, städning och barnpassning som tar allt mer tid.

 

Få mer energi och bli av med tröttheten redan idag:

 

Sköt om dig själv, ställ krav på din arbetsplats, prata med din partner, återupplev gamla minnen tillsammans, njut av ditt liv istället för att stressa igenom det. Du kommer att ångra att du levde det i ett ständigt virrvarr av uppgifter och krav som du avskyr. Hitta lyckan i nuet och ögonblicket, lev för dagen och inte för imorgon eller för igår. Kräv att få vara dig själv, att få vara dig själv i din takt och inte bli pressad under samhällets schema. Lev, människa, lev!”

 

Stod det såhär?

Knappast.

Och jag blev så förfärad av vad det egentligen stod, det slog mig i ansiktet med sitt hån mot den utslitna arbetaren och människan.

 

” Få mer energi och bli av med tröttheten redan idag:

 

Med Énaxin får du en 100% naturlig kvalitetsprodukt till både kropp och hjärna.

 

Énaxin används både när du har behov för extra energi och styrka omgående eller när du behöver ladda kroppens batterier under en längre tid.

 

Énaxin – för ökad mental och fysisk aktivitet.”

 

ÖKAD???!!! ÖKAD FUCKIN AKTIVITET?! Du skojar.

”Producera mer, producera mer, jobba mer, jobba mer, öka takten, öka takten. Oj, blev du trött? Gråter du på natten av panikångest och stress? Men du, ta Énaxin *ger*”

”Tack. *äter* Jag känner mig mycket bättre!”

”Braaa!!!! Då kan du ju fortsätta och förbättra dig på att JOBBAAAAAAAAAAAA!!!!!”

 

”Jag känner mig mycket bättre.” Ja, men du slösar också bort ditt eget liv, ditt eget jävla liv på att vara samhället till lags, för att vara till för den stora massan och inte för dig själv. Så ni säger att kommunismen inte tillåter individualitet? Kapitalismen kan ta sig i sitta feta, torra översittararsle.

 


Bastian :D

Måste lägga in vackra bilder på min vilde bror som Kim tog idag ^_^



Tidiga mornar -.-

Sebastian och mor sitter i soffan och tittar på Guldbaggen. Jag sitter här och spyr av trötthet. Måndag.
Ändå hade vi sovmorgon idag. Är inte det det bästa som finns? :) Uppfriskande och på något sätt ALLTID mindre stressigt än när man börjar klockan åtta, även om man har precis en och en halv timme på sig som vanligt. Måste vara att man rör sig mkt långsammare när man är trött. 
När vi ändå är inne på ämnet så kan jag ju nämna att det är fuckin omänskligt att tvinga både arbetare och studenter upp så ohyggligt tidigt på morgonen >_< Man mår sååå mkt bättre när man får gå upp lite senare, bara att börja nio är en stor förbättring. Jag menar, kom igen, vi lever inte i ett bondesamhälle längre, varför måste vi gå upp med solen? Jäkta inte för fa-an, chilla lite, vi har all tid i världen. Dom behandlar oss som trälar.


Sååå, vi hade intressant historia lektion och jag är färdig med mina instuderingsfrågor före alla andra ofc, för jag är ett STUD!
Sen hade vi teater, och vi skrev ett kontrakt om vad vi skulle göra för att lyckas med slutproduktionen. "Inte självbomba sig själv" //Malin "Inte få AIDS" //Jennyfer <3

Vi fika efter skolan, men det visste ni väll redan :* Mysigt<3 Jag åkte buss hem, tog min medicin, åkte tillbaka och gick på vänstermöte. Jättekul att börja med studiecirkeln, kämpa lär, igen. Att diskutera är verkligeb peppande :D


Stumbled upon this picture and found it entertaining ^^ aaaah, americans<3





When you want it
It goes away too fast
Times you hate it
It always seems to last
Just remember when you think
You're free
The crack inside your fucking heart is me




Slitet<3

Cryptorchid

Prick your finger it is done...
The Moon has now eclipsed the Sun...
The Angel has spread its wings...
The time has come for bitter things...

Jag har en liten Manson period här ^_^ Jag har aldrig "gone CRAZY" for Manson, men alltid respekterat honom och han har gjort sjuuuukt bra musik. Antichrist Superstar och albumen före är WOW!
Min generation verkar avguda Mechanical Animals mest, och visst, underbar musik, men det toppar ju ALDRIG Antichrist. Kanske hela stilen som förstör för mig :/ Jag känner inget för "Alien-Manson", även om han är snygg där också ;)



Älska Long hard road out of hell videon, sexiii<3

Jag var alltid kär i Twiggy när jag var liten *_*  Jag växte nämligen upp med Marilyn Manson and the spooky kids pga min kära syster. Det måste man ju vara lite stolt över.
"A-teens? Nej tack, jag lyssnar på Manson"






Anyways, i fredags samlades vi i teaterstudion klockan åtta på morgonen för att få reda på vår fuckin SLUTPRODUKTION!!!!!! :O Fan va nervös jag var xD Roger hade tänt ljus däruppe på övervåningen och på bordet låg ett ihoprullat papper med ett rött band runt. Vi skulle få välja en som läste upp vad det stod. Vi valde Sebastian för att han var så nervös :) <3 Han rullade upp det lilla pappret med darrande fingrar och... log.
"VAD STÅR DET???!!!!!" skrek vi.

"Slutproduktionen 2011 blir....







William Shakespeare, Romeo och Juliet!!!"




Vi skrek av lycka :')

Hjalle, we salute you

Min vänstervridna kusin hjälper mig att kolla lägenheter




:D

Kandidatprogrammet i Globala studier

"Institutionen för globala studier ger kandidatprogrammet i globala studier (180 hp) där samtliga våra ämnen medverkar. Programmet är treårigt och riktar sig till dig som vill arbeta inom verksamheter som påverkas av, och försöker påverka, globala utmaningar mot social, ekonomisk och ekologisk hållbarhet och rättvisa.


Fokus ligger på globala frågor om social rättvisa, konflikter, mångfald, miljöproblem, fattigdom, demokrati och makt – frågor som påverkar politiska och ekonomiska skeenden, socialt engagemang, livsvillkor och levnadssätt.

Programmet är treårigt och består av både teoretiska och praktiska moment. Målet är att du vid examen ska kunna analysera globaliseringens skeenden, problem och aktörer, samt kunna arbeta med projektledning eller utredning inom olika typer av myndigheter, organisationer och företag, i och utanför Sverige."

 

 

 

Kanske....Kanske har jag hittat rätt :O Jag skrev ett mail till syon på Göteborgs universitet, hoppas hon/han svarar snart... Om det här är det rätta, då finns det bara ett problem kvar: Boende.

"Sluta vara så nojjig. Det är kanske 80% som lyckas få en lägenhet, varför skulle du vara en utav dom 20% som inte får det?" //Far

För att min tur börjar ta slut....:/


Dragon

Väckarklockan ringde imorse och jag märkte med en grimars att min hals var ihopsnörpt och jätte torr. Oh the pain. Så jag skickade sms till min danslärare, samt teaterlärarna och Lollo och Kim att jag inte kommer till skolan. Sry, guys for letting you down :( Vi skulle nämligen till vår sista destiantion idag ---> Töreboda.

Men nu mår jag mycket bättre efter flera hinkar honungste och ett stirrande ut genom fönstret på vackra frostiga träd<3



Jag har hunnit med en del dregglande också (A) Över vad frågar ni er? Över godis? Nej. Över Freddy Krueger? Nej. Över Michael Jackson? Nej. (eller jo, all the time, but thats not the point >_<)

Över The Secret World!!!!




Verkar vara ett sjuuukt spel<3 Jag dör av att inte veta när dom släpper det >_< *grumpy* Jag gjorde testet om vilken klan jag skulle passa bäst i (because I am a NERD) ^_^ Och jag blev Dragon<3



"Manipulators and conspirators, the Dragon have survived for millennia by playing their enemies against each other. Since before the first empire, through the aggression of the Mongol Khans and the ebb and tide of political change, a whisper in the right ear, a strategic assassination, alliances carefully crafted and broken - and the world eventually bends to the patient will of the immortal Dragon."

Love it<3<3<3<3

Wish I had an Angel

Jag har så svårt att släppa vissa saker. 'Vissa saker' var lite väl övergripande. Det jag menar är förälskelse.
Fast bara i en person då. En enda.
Men allt du rör vid blir upplyst och jag vill vara nära. Jag vill ta del av det för jag blir trollbunden. En så speciell känsla av inre lycka. Ett leende i hjärtat :)

My weaknesses, you know each and every one (it frightens me)

Ska du styra mig resten av mitt liv?


Kiss me goodbye
When I'm on my own
But you know that I'd
Rather be home

Turné!

Yo mathafuckas! Här sitter jag och Kim och CHILLAR till niggahmusic!!! Det är chiiiill asså!

Idag har jag och Kim ätit massa stulna kakor och godis ^_^ Vi var på turné i Gullsp(ångest) och ägde ALLA!!! Jag var dock bara med och dansa till Transform ya som jag och Frugan btw äger på ^_^Perfektion<3


<3<3<3<3<3

Vi saknar Louise :O :'(


Och vi saknar att Louise försöker ta min vodka xD (som hon lyckades med... -.-)

Matilda!!!

Ugh, jag är svintrött. Men kanske inte tröttare än Sebastian som just nu ligger i mitt rum och snarkar x) Ska faktiskt spinga och väcka honom så att han hinner färdigt med sin uppsats tills imorgon *springer ned*
Sådär ja ^_^ Jag är färdig med min uppsats, men dessvärre suger den :/ Jag tror inte jag kommer lyckas att få ett MVG i svenska B... Det gör lite ont i mitt studhjärta, men någon gång för man väll gå med på att man inte kan arbeta över sin förmåga.
Så! Sedan det förra avlägsna inlägget så har det hänt en del :D
Skolan har börjat och det är awesome! Sebastian sov hos mig från måndag till tisdag så här är två bilder på hur underbart pigga och glada vi var på morgonen:



I dansen fick vi ingen mjukstart även fast Dans-Eva sa att vi skulle få det, hon är en sadist<3 Så hela förra veckan gick hela klassen runt med grym träningsvärk och huffade och puffade när kroppen sattes i rörelse. Jag har hunnit fika en del, och nu börjar pengarna sina, halvkul :/

I fredag kom min älskade!!!





AAAAH, den sista är bara sjuuuuk xD Flickan kan sina miner! Creepy!

Vi hade en helt underbar helg och nu saknar jag henne sjukt mycket :(

På kvällen på söndag var det aaaas chill med Robert och Nemo. Vi gick på promend till Willys och köpte två chipspåsar och dipp :O GAAAAAAAH va stört!<3 Och så spelade vi Tov, awesome<3

Idag var det ung vänster möte och vi kämpade på som vanligt med att äta upp all överflödig fika. We succeded ofcourse. Emily Bronstorp var där och föreläste om den nya feministiska kampanjen. As pepp!!! Och snart är det distriktsårskonferens, dit ska jag självklart :D

Nu ska jag väcka Sebastian för en andra gång eftersom han inte verkat vakna x) <3


Ciao!

However cruel the wind and rain

Åh vad jag älskar att ha rutin, strikt och rakryggad rutin och planering i mitt liv. Att skriva in i kalendern exakt vad som händer så att jag inte glömmer bort, eller så att jag kan se fram emot något. Att sätta mig här, trycka igång Type O Negative, äta frukost långsamt i en timma sådär, gå ner och diska, komma upp hit med nytt te och skriva ett blogginlägg. Exakt samma i flera dagar i sträck<3
Samtidigt som jag avgudar att inte ha någon planering whatsoever. Att spontant dra någonstans med vänner<3 Men detta begär inträffar oftast när jag umgås med folk, i min ensamhet måste jag ha struktur, hur torrt det än låter. Jag är verkligen en antingen-eller-människa, jag avskyr mittemellan >-<

Idag är det vänster möte, skönt att sätta igång med det igen, skönt att få fika igeeeen (inte för att fikandet har undgått mig under jullovet... :/).
Och det är rätt gött att skolan börjar igen. Kolla, jag visste det. Jag blev alldeles förskräckt när jag upptäckte att skolan närmade sig och att jag INTE längtade dit :O "Upskatta det nu då, uppskatta den sista lilla tiden med dom du älskar mest", men jag kände bara "nej, jag vill verkligen inte." Men nu, precis innan, så vill jag, jag vill så himla mycket! :D Underbara estet<3<3<3<3<3 Jag måste sluta oroa mig, allt blir ju så sjukt bra för mig hela tiden ändå, bara jag tar varje dag som den kommer :)

Jag gjorde övningar på www.utbildningsinfo.se om min framtid, hur man ska tänka och planera osv. Och det stod: "Tänk på ett beslut som har gjort dig lycklig. Hur gick du tillväga för att ta det beslutet den gången?"
"Hmmm" *tänkte jag* "Mitt bästa och mest lyckade beslut var när jag valde estetiska programmet. Hur gjorde jag..? Jag väntade, och jag kände. Jag brydde mig inte om "blir jag rik av det här" utan, "blir jag lycklig av det här?"
Och det blev jag. Därför ska jag göra samma sak denna gång :) Så IPPE-programmet (politik och ekonomi internationellt) är nästan struket. Jag undrar om jag kommer passa in där bland alla ekonomer och tjejer med högklackat. Sen ska man aldrig ha fördomar, det vet väl jag. Och det är ju min dröm iofs... Kanske måste jag kämpa mig igenom dom där åren för att kunna förändra något i världen, det är ju det jag velat hela tiden....

Vi får se, jag ska inte förhasta mig här som sagt, bara låta det komma till mig ^_^

Igår var jag hemma hos Robert och Nemo en sväng, as usual. Vi spelade Tales of Vesperia som är ett awesome spel!


Just nu spelar jag magikern Rita Mordio, söt är hon :) Jag ska lätt skaffa sådana kläder, underbara höstfärger *_* :D
Kanske drar dit innan vänster mötet, we'll see.

Btw, jag har världens sötaste hund som stirrar på mig<3



GAAAAAAAAH, Beauty and the Beast live by Nightwish kom precis upp i högtalarna. Kärlek<3
Forever shall the wolf in me desire the sheep in you.

Kalles fest på Buffalo!

Jag hade ställt väckarklockan på ELVA för att Kim skulle komma HALV TVÅ :O Hon är en krävande fru<3 Men också en mycket kär vännina som uppskattar precis samma saker som jag, nämligen Jonathan Davis och Monkey :'D Så vi spenderade hela eftermiddagen med att hon låg över mig och bet mig i benet medans vi skrek av lycka av min Korn dvd som jag tittat på... 500 gånger minst :)<3





"VI SKA SE DOM I SOMMAR!!!!!!<3<3<3<3"

Louise missade självklart da buss så jag och Kim gick i förväg hem till Nemo där älskade Meeks var och spelade bas tsm med Nemo som spelade elgitarr :D De skrev en låt till Kim som heter Torrets<3





Sen bar det iväg till Olles lya som ligger fuckin bredvid Buffalo ^_^ Där var det massa folk och en nyklippt Kalle :( Saknar hans långa hår<3 Jag har faktiskt ingen aning om varför det var Kalles fest... Spela roll :)





Vi drog strax därefter ner till Buffalo och där var det rätt go stämning ^_^ Sry för alla bilder, men finns inte så mkt att säga xD








Dagen efter var helt okej, satt på altanen och chillade med Hippiefar och sedan städade jag hela köket, för Nemo vaknade ju aldrig och Meeks kom aldrig tillbaka, så vad gör man?
Åt bakispzza iaf :'D HALLELULJAH<3
När jag kom hem vid 8 duschade jag järnet och idag kom min Nightwish flagga :''''D Så jävla glad blev jag!!!



Scent of the sea before the waking of the world
Brings me to thee
Into the blue memory
.


Idag kommer min Robert hem<3 Allt blir så bra hela tiden.


Kollektiv, plz?

Oj, vilken dag, min röv är lika stel som alla människor ute på internet just nu, (Amanda och Stipen uteräknade).
Jag har vart hemskt duktig idag :O Jag har faktiskt tagit mig i kragen och sökt utbildningar i Trollhättan och Göteborgsområdet. Vilken pers -.- Men jag hittade lite iaf. I Trollhättan: Kultur och samhällsanalys eller Politik och ekonomi (engelsk utbildning). I Göteborg: Religionsvetenskap.
Allt verkar roligt, men det i Gbg lockar mig mest... Så jag började leta efter studenbostad och möttes av: 22 månaders väntetid.... 40 månaders väntetid.... 65 månaders väntetid.
Fuck you.
Skickade massa mail till random bohem folk som hade kollektiv. Men... jag vill helst flytta ihop med någon jag känner liksom :o
Ställde mig i kö i Trollhättan, hittade världens finaste studentboende som heter Vita Villan, wow<3 Och där känns det iaf som om man har en chans att få tag på ngt tills i höst. Jag menar, om jag pluggar i Gbg kan jag ju iaf pendla från Trollhättan.
Men... min stora dröm är ju ett kollektiv, med blandannat den bästa: Robert Rodvik<3
Det är vad jag vill. Så om han verkligen vill, och om vi kan få tag på något... Då blir det jag en happy camper :'D



Jag menar, kolla på honom, vem vill INTE bo ihop med den snubben<3


Vi härskar över Mariestad

ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖH, jag är så TRÖTT! Men jag måste vänta på att mitt TE kallnar innan jag kan dricka upp det och sen gå och lägga mig. Fan vad jag längtar. Jag har ändå sovit i flera timmar idag :O Igår kom nämligen mina älskade puffpuffpinglor hit och vi våldgästade hos Nemo igen :) Det var awesome, vi bara chilla och var helt tomma i huvvet. <3
"Vem har sin hand på min höft?!" //Kim mitt i natten<3 Ska lägga upp bilder på oss tre, vi klädde nämligen ut oss till gothare in honor of Nemo, det var awesome och jag drack typ åtta koppar te<3
Vi sov typ inget, så när jag kom hem vid halv två så däcka jag med ansiktet i kudden, vaknade klockan sex, och då vinade jag med päronen :D Himla mysigt. Underbart lov.
Jag har dock blivit sjuk och det suuuuger :'( Jag skulle ju se Sebastian idag, hans föreställning Yvonne, men det sket sig :( Hoppas jag hinner bli frisk till fredag, då är det fan FEST!!!!!

Nu sitter jag och pratar med vackraste Rebecka<3 Vilken kvinna.

Här är länk till hennes blogg<3 Jag saknar flickan

http://zeelinah.blogg.se/

Note

Hah, tyckte att det var lite kul att Chriis lillasyrra skrev ett inlägg idag om hur hon älskar shopping, och visst ska man alltid se två sidor av en sak, så här är en länk till hennes blogg :P
http://karrochaan.blogg.se/


Måste lägga ut en sexii bild på Chriis oxå, jag saknar tösen innerligt :O


Och just det!! Jag beställde den där Nightwish flaggan idag :D <3<3<3 Ghost Love Score<3 Jag är jätte glad!!!!

Shopping >_<

Hallå där!
Vaknade och märkte att min blåsa i munnen hade växt avsevärt >__< argh! Leave me alone.
Satt och laddade ner musik hela morgonen, tex shpongle och cypress hill, awzm. Sen drog jag och mamma till stan och jag ville VERKLIGEN inte, för vi skulle nämligen SHOPPA!!!! NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Ångest.

Så vi började iaf att gå in på Vero Moda. ÅNGEST. Alla uppsminkade perfekta tjejer och alla vidrigt fula kläder och jag bara spydde på allt och.... "åååh, en sjal :D!!!". So I bought it, I did<3


Så vi forsatte till Kappahl, Dressman, Lindex och en jävla moderat affär och jag kände mig som en zombie. Seriöst, jag mår jätte dåligt av att shoppa. Jag bara hatar ALLT. Hemskt ljus, alla röda reaskyltar, mkt folk och fula kläder. Plus att jag får grymt ont i axlarna, vet inte varför, tror att jag spänner mig av all ångest :P
Så mamma köpte en kaka till mig från älskade Brödboden som tröst, taaaaack<3 Sen har jag suttit här och snackat med Kim och Stefan på msn :)



Bilden på Kim funka inte :'(

Imorgon kommer iaf Kim och Louise hit!!!!!!! AWESOME!!! Vilka brudar<3 Vi ska dra till Nemo och bara hänga, lite guitar hero kanske??

Btw, såg ett jävla fittprogram idag på ettan/tvåan(?). En kock som stekte kaninkött och kollade in i kameran och sa "den här kommer inte att äta sallad mer" och i slutet (mamma bläddrade tillbaka) så hade han på sig underkläder av skinnet och alla skrattade så hjärtligt. Naw.
Visst, käka köttet, ha på dig skinnet om djuret redan är dött (döda alltså inte endast för skinnet, då det finns annat material till kläder), men GE FAN i att skämta och vara helt respektlös. Det är så sjukt dålig humor och en äcklig syn på liv. Jag ska klä mig i din frus skinn, baby<3




When the shit goes down, you gotta be ready




Reunion 2011 01 01

God morgon, sjömän!

Som jag trodde tog jag inte en endaste bild av nyårsfesten :P Whatevah
Jag, Sebastian och Lollo drog till Robert och Nemo runt åtta tiden och där var det redan gött folk. Samma folk som var i föregående inlägg faktiskt :P Det var en sjuuukt grym kväll och natt<3 Jävlaranamma. Made me happy in my soul ^_^ Synd bara att Sebastian däckade sjukt tidigt x) Men vi andra hade det awesome. Som när jag och Louise kollade i varandras ögon och dooooooooog av surprise XD Varje sekund av tittande var som en elchock som gick ut i hela kroppen, så jäääävla sjukt! Eller när Robert var väck och satt på golvet bredvid Tetrisgubben och babblade like there was no tomorrow (vilket det inte fanns i hans fall, då han nästa dag gick upp när det var stjärnklart och vi gick ut och åååh, va mys<3)
Det var som en reunion för oss alla. Med några nya tillskott som Sebastian, Lollo och Big Bear, men det gjorde det bara bättre :D Jag menar, allihop, tillsammans igen, och better up liksom! Jag är jätte glad :)
and...

It's a Question of Lust






Och idaaaaaaaaaaaaag så är det Kims födelsedag!!! :O



GRATTIS KIM!


Jag tror inte du vet hur mycket du betyder för mig, älskade fru<3

RSS 2.0