Bilder från helgen :D

 
Här är några få bilder från spökvandringen och från middagen innan, festen efter och mitt face innan jag gick från mitt hem :)



Ikväll stannade jag till i Skövde och spelade kort och drack te med goa pojkar. Bobba kunde inte sitta still för en bild och Nemo kråmade sig som vanligt.

Snygga människor i ett enda rökigt lägenhetskomplex

Gårdagen var fantastiskt fin. Åt en helmysig middag med gamla klassen och sen gick vi på spökvandringen som var fuckin awesome :D Genialiska sminklösningar, fy satan! Det blir bara bättre och bättre för varje år. Sen drog vi hem till Karolina och blev hela 16 pers i den lilla lägenheten. Det var varmt, rökigt och helmysigt, för att inte säga helgalet. Det reciterades gamla, dammiga repliker och det var en himla massa kärleksförklarngar hit och dit.
Jag och Nemo missade självklart vår buss till Skövde så vi fick sova hos fröken Höijer. Idag var också en fin dag. Jag, Jonathan, Breivald och Jenna fikade i timtal på Mumma och hade det tjockt och gött. Thanks guys!

Spökvandring 2012 :D

Ikväll blir det en pompös middag och senare en episk spökvandring med fina esteter. Efter det vankas det rött vin och allt som hör till. Jag är tillfreds i höstmörkret <3 Här är lite bilder från förra och förrförra årets spökvandring :D


 

Världens bästa seminarium

Hade världens bästa seminarium idag. Det kändes som att vara tillbaka på estet igen. Sån öppenhet och skönhet. Jag är lycklig nu, min själ flyger :D Nu ska jag hem, imorgon är det årets SPÖKVANDRING :''D Och i år ska jag INTE vara med och vara ledare, nu ska jag bara njuta av showen <3

Projektansökan till Sida

Idag ska jag jobba med min grupp (bestående av mig, Linnéa och Dustin). Vi ska göra en projektansökan till Sida där vi har en lösning på problemen med AIDS i Lusaka i Afrika.  Kanske blir det tjejkväll idag också med Fantastic Four, man kan ju hoppas ^^

Manson = Snygg!

Idag påstod Petra att Marilyn Manson inte var snygg. Just proving her wrong...
On another note, hade himla bra föreläsningar idag. En av Gunnar Holmgren som är läkare i tropisk medicin, och en annan som handlade om MSB och deras jobb. Hemhem, den föreläsaren var lite lagom snygg sådär. RAWR! Tone tog t.o.m. kort på honom xD <3

Mattis <3

Facebook-video-chatt med Mattis och hennes katt Kloskar :D

Waiting to sing this song for you

Jag saknar dig så jag gråter!! Babyyyy!

The wild might be the deuce

Det är surrealistiskt att det faktiskt hände.
 
Jag minns den exakta stunden. Jag såg mina fötter porträtteras framför en ljusblå himmel utanför fönstret. Jag låg på rygg med telefonen tryckt mot örat. Du pratade, jag lyssnade. Jag skrattade till, ett lite väl långt samtal för min smak, men du hade mycket att berätta. Du berättade vilken låt du lyssnade på. Jag höll med, det var en av deras bästa låtar. En mening senare hade vi skrivit vår framtida historia, vad som skulle bli en självuppfylld profetia. Vi visste inget då, men vi vet nu. Jag vet nu att det var sant. En alltför utdragen tveksamhet.

Eddie ^_^

Det blir pizza och Edward Scissorhands idag då. Jag är nöjd :)

Förkyld :(

Jag är så jäääkla förkyld D: Kom och ta ut mina sopor och bädda ner mig, anyone? Hellre nu än i Afrika iofs. Jag gnäller bara av mig lite.

OnePiece och Zombies

Haft och har en fin helg, förutom det faktum att jag är DÖDSSJUK! Typ iaf. Igår var jag hos Becky och jag fick låna hennes ena onepiece att ha det mysigt i. Vi åt för mycket Toblerone och blev attackerade av hennes Djävulskatt Sunkis <3

Och ikväll gick jag på bio med Elin Ram och Oskar Hård och såg Resident Evil,
I liked it :)

Goooodmorgon

Gooodmorgon. Iväg till föreläsning. Ciao.

Vänner :D

Jag undrar... Varför får jag så fina vänner? Jag har haft vänner hela livet, samtidigt som en del är helt utan. Jag vet inte om jag förtjänar det, vad det är jag faktiskt bidrar med, men fan vad jag uppskattar det :')


Hemma med käätnätcherna

Hade det huuur mysigt som helst hos Petra och hennes Abbeoo. Vi spelade Super Mario, åt vegetarisk mat och lekte med kättnätcherna. Puss på dig guuurl <3

Prova kläder :(

Igår provade jag kläder, det gick sådär... Hittade en fin lejongul tröja, men det kostade fan 300 spänn D: Dom där ponchorna såg himla mysiga ut, men jag kan ju inte se ut som att jag släpar på en snuttefilt hela dagarna :/ Nej. det blev inget med det.
 

Kolla vad cool jag är.

Snart ska jag hem till P3, min lilla Kitty, och kolla på Ergo Proxy och spela Mario :D Kolla vad cool och suddig jag är.

Usch


POST!! :D




Mail Djurens Rätt

Jag har fått mail från min praktikplats på Djurens Rätt igen. Det verkar så naaajs <3 Precis vad jag vill syssla med. Dom verkar vara seriösa och jag verkar få bra arbetsuppgifter tex som att jobba med underlag och information om en FN-resolution för djurs rättigheter i samhället och att sammanställa information om systerorganisationer i andra länder. Jag ser fram emot detta något så enormt :)

I hold my breath each time you breathe


Bunny Bennet

SNYYYYGG JAG DÖÖÖÖÖR <3 Min Bunny :3

Mot Skövde --> Jkpg

Nu åker jag till Skövde och sen till Jönköping, ensam. I veckan händer... ingenting. Låt oss lyssna på den här låten och må lite bättre.

Sorry Jack - Chucky's back!

Igår fick jag Sagan om Ringen trilogin av min fina syster som födelsedagspresent! EXTENDEEEED VERSION <3 Och massa extramaterial. Mihihih. Och nu köpte jag en liten present till mig själv, alla Child's Play filmer samt en Chucky t-shirt. This, my friends, is gonna be jaw-dropping!





Hem till syster!

Nu åker jag hem till Mariestad till min syster :D





Magisk och mysig

Jag hittade alla mina smycken idag, allt pinglar och låter i vinden. Samtidigt lyssnar jag på Tales of Symphonia soundtracket. Känner mig magisk och mysig!




Min Legendariska 20års Fest

Bästa festen på länge, just saying. Alla mina närmsta vänner var där och Michael Jackson uppträdde och jag var helt lyrisk. Jag kunde inte önska mig något mer, tack alla ni fina, jag älskar er allihop <3























Flygande Städtanten!

Jag lyssnar på Clubbed To Death och ska snart flyga till Skövde för att städa loss hemma hos Robert och Nemo. För imorgon blir det feeest :D För miiiig :D Och Majken ska uppträda och alla supervänner ska komma och jag är massa glad !







Combichrist

Jag har det bra och lyssnar på Combichrist :)

Födelsedagscupcakes!!

IIIIIIH Becky och Elin kom hem till mig och sjöng utanför min dörr med födelsedagscupcakes :'D Dom finaste och bästa vännerna någonsin tror jag <3

20 år = Anti-Age

Jag är sjuk,sjuk,sjuk, men ska åka tillbaka till Jkpg idag iaf. Himla fint väder är det, nu är äntligen september. Vackra,vackra höstmånad <3 September Sun och October Rust är den finaste tiden här i Sverige, därför ska jag aldrig flytta härifrån. Jag insåg igår att jag är utomlands så pass länge att jag missar hela den svenska våren nästa år. Känns skumt...
Här är bilderna från när en sjuk jag fyllde år :D Jag fick massa fina grejer som nya hörlurar,  massa Yves Rocher produkter (veganska och ekologiska) och nyttosaker såsom rakblad, handdukar och puder. Tack mor och far!

Det första jag ser på denna förpackning är att det står anti-age :'( Wuäää, 20 år och nu går det bara utför. Tur att det var för håret och inte ansiktet, någon slags uppbyggningscreme. Men dåligt namn som skräms!

Typ min födelsedag :)

Igår var en helt fantastisk kväll, och jag var så glad av att träffa Louise. Nu ser jag fram emot november när hon kommer hem till Sverige igen, då ska hon bo hos mig i Jönköping ett tag har jag bestämt :D
Idag är det typ min födelsedag! Mina föräldrar ska fira mig för att jag är i Jkpg på tisdag då jag verkligen fyller år. Vi ska äta hallongrottor och lyssna på bra musik och kanske dansa lite ! ^_^ Livet är allt bra. Här är några bilder från när jag och päronen åkte till min lägenhet i augusti.

RSS 2.0