Harry och Marre hos Terror Error och Borre Orre

Ännu ett inlägg - whaddup! Från Västerås till Stockholm till Göteborg till Tenhult! Här landade jag och Marcus för helgen hemma hos Terror Error och Orre Borre <3 Vilken helhelg! Spelade massa spel och headbangade/dansade i källaren. Plus att jag och Elin överraskade pojkarna med den feministiska och antirasistiska showen Slå Pattarna I Taket! Den var så himla träffsäker och bra!
 

Västerås hos Systra Mi och Nightwish 2015

Det var ett långt uppehåll! Sorry! Jag har haft fullt upp med praktiken (som går finemang, forskar om konspirationsteorier), masteruppsatsen (som går bra, jag har fått grönt ljus av de jag ska utföra deltagande observation och intervjuer med), och Research Proposal till doktorandtjänsten (som inte går alls lika bra, ugh!).
 
Jag var i Västerås förra helgen hos finaste syrran <3 Hon bjöd på mat och vin och underbar festmusik <3 Tyvärr verkar mina bilder från helgen inte vilja lämna min ipad, å andra sidan kanske det är bra, det var lite väl mycket vin-tänder där!
 
Därefter åkte jag och kära Marcus till Stockholm, fick mysa runt med Matilda på Söder och såg Nightwish på Fryshuset! Det var så jäkla dödsbra. Jag grät så att jag hulkade, och Marcus som egentligen hade lovat sig själv att inte skrika (han har varit sjuk ett antal veckor), kunde absolut inte hålla igen :'3 De bilderna har vi iaf här!

Halloween 2015

Halloween är min absoluta favorithögtid, och i år firade vi ordentligt! Först var Ted och Paula här, utklädda till Jack Skellington och en Hunter från Left for Dead. Jag var en 80-tals gothare och Marcus var Professor Remus Lupin <3 Vi gick på Halloween på Liseberg, urmysigt! <3 Där mötte Robert upp oss och vi firade ännu mer Halloween dagen efter hemma hos Aida med några ifrån min klass. Jag var Chucky från Child's Play och Marcus och Robert var Baronet och Grevet - lika adliga som vanligt, bara lite mer döda. Vi rockade på Nefertiti långt in på natten, you guys are the best <3
 
På tisdag åker jag till Jönköping och påbörjar min praktik på mitt gamla kandidatprogram Internationellt Arbete. Det ska bli jättespännande! Jag ska bland annat ingå i en forskningsgrupp angående globala familjer. Jag är borta till i mitten av januari, så jag kommer sakna Göteborg och min Marcus något otroligt <3
 

RSS 2.0