Buddha

Jag är en buddhistmunk i min orangea handduk :D




Crater Face

Håller på och packar och har mig. Ska duscha snart, för det hinner jag knappast imorgon. Har föreläsning från 10 till 3, sen har jag 1 timma på mig att städa iordning, åker hem, har 25 min att ta mig hem, lämna väskan, byta om, och åka till Gullspång för megaparty! Ojojoj, hur ska detta gå? För att inge lite hopp till alla som sitter och förtröstar för mig nu, ta en titt på den här :')


Nonhlanhla

Ett blogginlägg dedikerat till min klasskompis Nonhlanhla och hennes dotter , eftersom båda läser min blogg :'D Gulligt!


Your daughter is supercute and so are you :D

Dancing with tears in my eyes

Fest hos mig :D Det är jag... och jag! ^___^ Jodå, nog kan man parta ensam. Fan vilket drag! Dead Again albumet på högsta volym, ljus daaaaaaaancing with tears in my eyes <3
Men nu måste man vara vuxen och laga mat :( Bulgur och kornfilé :D

Yuffie

Maskerad hos Kim och Louise i helgen =D Och vi ska gå som Final Fantasy gänget. Jag ska vara Yuffie.


Sooo, here I go. Prepare for FAILING!



Vet att mycket är fel x) Såsom att tröjan inte är grön, att jag inte har tillräckligt många spännen och min arm-sköld suger och KNUTEN I BAK SYNS xD Men vafan. Ska iaf få låna en kaststjärna av Meeks. Dock är den liten nog att stoppa i fickan :P Vi får hoppas att det är många på festen som inte har spelat Final Fantasy. Now tell me what you think.

Genus

Nu pluggar jag genus:


Oh, Carolina

Iväg och hämta Miss Carolina <3

Hon kan få den här låten tillägnad sig :D SHAGGYYY!!!

Die Mauer Fallen

Godmorgon :D Idag kommer min älskling och hälsar på i Jönköping <3

I miss you like crazy



Dvar och Type O Negative 2


Nocturnal mistress, spirit lover
Your mouth of wine and woodsmoke taste
My goddess of the violet twilight
You are lust incarnate



Åååååh, underbaraste låten på länge :'D

Dvar och Type O Negative 1

Dvar och Type O Negative är för alltid återkommande höstmusik <3





Spökvandring + Hjorten

JÄVLAR vilken dag igår! Lite bilder ifrån spökvandringen (snodda av Antonia):









Skitkul att få (låtsas) vara en estet ;) Men fyfaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan va mycket folk det kom, vi spräckte rekordet igen. Inget har dragit så mycket folk till Mariestad. och vi kämpade så tappert :') Och fy fan, jag och Sebastian hade inga röster tillslut och mina fötter var köttfärs i ett par nya skor. Idag= Blåsor </3
Gick iaf till Hjorten sen för att träffa Meeks, Robert och Nemo. Och en jävla massa andra snubbar x) Sjuk kväll.

Imorse/i eftermiddags låg vi i soffan (jag, Robert, Nemo och Tilly) och kolla på den här:


NOSTALGIIIII!!!


Spökvandring mornin

Underbara höstdag :'D Idag är jag glad att vara i livet så att säga! Jodå, jodå. och jag har skickat in min hemtenta nyss. Om jag går G kommer jag att få ångest för att jag inte kollade igenom den en sista gång. Om jag blir underkänd dödar jag mig själv. Om jag får VG (som är det högsta, MVG finns ej) så kommer jag att tycka att jag gjorde rätt i att leva livet för stunden och vara nöjd över hur frisläppt jag är. Allt ändras utifrån hur verkligheten utspelar sig såklart ;)

SÅ! Duscha, springa iväg till teaterstudion och känna mig som en gammal estet igen. Lite sorgligt att vi extreor hänger kvar där xD
Och ikväll efter spökvandringen är det FEST!!! ...på Hjorten -.-'

Jag, Sebastian och Kim som ska vara med Spökvandringen <3

Sacred Grove

Lyssnar på Sacred Grove <3


Sprungit runt med Kimberly hela dagen. Hittade tillslut esteterna i teaterstudion (varför kollade vi inte där först? -.-) och Roger har skaffat sig ett trendigt skägg ;)
Åt tacos med Kim, Karolina och Jonathan, NAMNAM! Sen visade dom mig och Kim hur vi skulle gå i gamla stan på spökvandringen imorgon (hehe, forgot to tell you, jag ska vara med, som arg militär guide, yep...) Sen drog jag hem till Robert där också Meeks och Nemo satt och spelade Call of Duty. Vi började spåna på vad FAN vi ska klä ut oss till på Louise och Kims maskerad nästa vecka. Fick några bra idéer tillslut tror jag ^_^
Aw shit måste sova nu asså. Ska upp nio imorgon för spökvandringen! Gosh!

Kim anländer klockan ETT!

Juste. imorgon, NEJ, idag (!!) kommer älskade Kim! Klockan ett redan :'( Ställa klockan.... Så nu går jag och lägger mig 4 the realz.


Favorit i repris<3

Fallout

Blev ingen filmkväll för mig och mor, för när vi var halvägs hem från stan så slog det oss "Vi hyrde ingen film!!!"
Så jag spenderade kvällen hos Robert där jag lärde mig att dricka te med mjölk och att tycka mycket om Fallout 4. wow. Mr House was craaaazy!<3


Idiot-Posten

God morgon!

Asså förlåt mig, Posten, men är ni helt bakom flötet eller? Jag ber er skicka mina böcker med B-post så att det inte kostar extra och så att jag kan hämta det i tobakskiosken vid busstationen. Ni skickar ett mail och säger "Vi tror att posten får plats i den brevlåda, om den inte gör det skickar vi UT DEN TILL MAXI SÅ ATT DU FÅR GÅ I 20 MIN PÅ EN JÄVLA AUTOBAHN FÖR ATT HÄMTA DEN" Varför tror ni att jag bad om B-post? Jo, för att två feta böcker INTE går att pressa in i mitt lilla brevinkast. Så kommer ett mail idag igen "...Dom fick inte plats, vi skickar ut dom till ICA Maxi"

*facepalm*

Asså... Det är ju inte första gången -.-'

Jonathan Davis

Did I ever tell you I love you, Jonathan? ^^







Tror jag vet vem jag ska vara på Louise och Kims maskerad ;)

Jenova



Two bitches at the same time, synchronized swimmers
Got the girl twisted ’cause she open when you twist her
Never met the bitch, but I f-ck her like I missed her



FÄRDIG FÖR FA-AN!

BRITT-MARIE KÖR FA-AN!


JAG ÄR FÄRDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIG!

Ocean Souls

Kom hem från Robert för ett tag sen. Skönt att komma ut ifrån huset ett tag. Och nu är jag dödstrött.



Här har ni en bild på en utav mina många män <3 We are forever Ocean Souls<3

Fråga 4

SISTA JÄÄÄVLA FRÅGAN!!!

4 a) I Amartya Sens ansats till ”Utveckling som frihet” är han bl.a. starkt kritisk till att likställa utveckling som bara ekonomisk tillväxt mätt i BNP per capita. Varför är han kritisk till detta och vad föreslår han istället? (1p)

4 b) I vilka sammanhang kan Amartya Sens synsätt på ”Utveckling som frihet” vara användbar. (1p)

4 c) Vilka möjligheter/svårigheter anser du finns med synsättet? (1p)


Fråga 3

Inte färdig med fråga 2, men jag är faaast. Fråga 3:

3 a) Vilken är de kritiska realisternas kritik av neorealisterna?(1,5p)
3. b) Vilken är konstruktivisternas kritik av neorealister och neoloiberaler?(1,5p)

När Åsa läste upp den här frågan såg vi alla ut såhär o__O
Vad är det med Berndt eller? Han vill bara sätta dit oss...

Imaginaerum

11. LAST RIDE OF THE DAY
The theme park is just about to close, but the rollercoaster runs one more time and you get to take the last ride by yourself. It`s dark and the fireworks have just started. Moments such as these are portals to infinite dreams, of deep realisation, and ultimately the thrilling awareness of being a speck of dust in this vast swirling cosmos.



AAAAAAAAAAAAAAH FUCKING GENIUS!!!! Tuomas, du är bäst :') Detta är den elfte låten på albumet Imaginaerum som kommer ut den 2:a december i ÅÅÅÅR!!!! <3<3<3<3

Im a wizard!

When I grow up, I'm going to have my first kid read the Harry Potter series and convince him that he's a wizard, too, and he'll receive his Hogwarts letter when he turns eleven. Sure enough, on his eleventh birthday he'll check the mail to find the letter (written by me, obviously) and in the fall, I'll take him to King's Cross, point him towards platforms nine and ten, and not say a word as he collides into the pillar.


Globalization


Kamharim



Den bästa låten på länge. Åh, Dvar<3 Botaniska dimensioner och insektshybrider. Perfekta godnatt-låten. God natt på er.

Välbehövlig paus.

Ursäkta mig men min hjärna börjar dega efter en hel dag i den här stolen.
"Efter påtryckningar från IMF, och som villkor för medlemskap i i-ländernas samarbetsorganisation OECD, hade Mexico avskaffat alla valutarestriktioner, vilket banade väg för destabiliserande privata kapitalströmmar."
...nu fatta jag när jag skrev det XD kanske ska göra så med varje mening jag inte förstår, synd bara att det skulle ta en livstid >_<

Nej, måste ha paus, ner och dansa i mitt rum. Sen upp igen och nya tag!

Fråga 2

Bah! Nästan klar med fråga 1. Ska göra om lite... Nu: börja på fråga 2

2 a) Varför uppstod skuldkrisen under 1980-talet i fler länder i Syd? Redogör för de viktigaste faktorerna/förklaringarna bakom skuldkrisens uppkomst? (1p)

2 b) Redogör för hur synen på utveckling har förändrats sedan 1950-talet genom att ge exempel på utvecklingsteorier och strategier. Argumentera för hur ”gamla” utvecklingsteorier fortfarande är aktuella. (2,5p)

2 c) Reflektera över begreppen ”global divergence” och ”global convergence”. Ge specifika exempel och resonera om styrkor och svagheter för utvecklingen i länder i Syd.(2,5p)

Oh, we have a looong way to go :(


Fråga 1

Så börjar the age of the hemtenta. Och den första frågan är:

1 a) Redogör för begreppet "postkolonialism". (1p)

1 b) Andra världskriget hade avgörande betydelse för avkoloniseringen utifrån en mängd olika aspekter. Vad i detta krig anser du ha haft mest avgörande betydelse för avkoloniseringsprocessen? Argumentera för varför du för fram just din valda aspekt/aspekter. Det finns således inte något "rätt" eller "fel" svar i till denna fråga. Avgörande för bedömningen är hur du argumenterar för ditt ställningstagande. (2,5p)

1 c) Reflektera över hur det kalla kriget och avkoloniseringen hänger ihop och hur dessa företeelser ömsesidigt har påverkat varandra. Håll svaret på en allmän nivå, men belys ditt resonemang med specifika exempel. (2,5p)

Jag klarar det här!

Jesus Christ looks likes him<3


Peter Steele<3

She needs Body of Christ

Ångest inför hemtenta

Sista föreläsningen före lovet. Med lovet menar jag dagarna vi ska sitta hemma och kämpa med den feta hemtentan :( Hjälp, tänk om jag inte klarar det. Tänk om jag får hoppa av hela utbildningen och börja jobba som mattatnt på den där förskolan igen D': WUÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ


Satans brandlarm

Uppe lite länge inatt va? Ska det här göras varje natt är det tänkt? Prata skit med adde för att båda är lika ensamma på var sitt håll. Lite småsorgligt :P Men Robert var med i konversationen igår iaf, lite variation gillar vi.
As trött när jag gick och la mig och somnade på en gång. Klockan halv elva ringer dörrklockan, PANIIK!
Vem var det som ringde på? Jo, en elektriker. Varför? Eftersom att jag igår envist skulle upp på en stol igår och peta på mitt brandlarm för att "kolla om det funka". Det gjorde det uppenbarligen då det tjöt resten av eftermiddagen. Tillsut kom en väktare (en biffig och skallig man på 30, varför ser alla väktare likadana ut?) och klippte ner skiten. Så elektrikern imorse skulle alltså installera en ny, klcokan halv elva på morginen >_< Samt att han går in när jag INTE ÄR PÅKLÄDD! -.-'

Så idag, plugga? Kanske...

lyssnar på Devil Doll :D

Ett geni jag verkligen kan rekommendera.

en föraning

en föraning. vad händer när jag skriker ihopkrupen under handfatet. nu vet jag

?


Photograph everything that ever passed in time

Satt på en parkbänk och lyssnade på musik i höststormen <3
Då kommer en man fram till mig och frågar "Får man ta kort på statyn?" "..ja... eller va?" ;P värsta hightech kameran hade han ock, men stativ och allt xD
Modellyrket, here i come ;)


fast nä

Clothed in the green of the fields



Har inte hunnit använda denna kreation än, men idag är det fan dags :D HÖST<3

Clothed in the green of the field, they aspierd to find heroic blades and cast down evil.

Och ja, jag satte upp min harry potter handduk :D

Three letters

Satt uppe till halv fyra inatt och pratade med Adde i typ...sex timmar. Just like old times :3

Så lite smått sliten idag. Och nu ska jag skriva tre brev...

Super Mario Sunshine!

Efter några öl ute på Bongo bestämde vi oss att gå hem och spela super mario sunshine. Kan det bli bättre? Jodå, CHOKLAD!



Pratade lite med Knuckles på MSN också. Gamla, goa tider :D

Ut med Rikki!

Ut med Rikki!




Asså va?

Any last prayers before you die?

Hallåååå ska träffa Rikki idag, ta och ring då! xD
Ursäkta spammet, but look into it goddammit:
'

Sure, this version in slightly.. light, but good for starters :D

Horsie<3

Ah, lyssnar på TLJ soundtracks<3 Barndom och min första insight i världens dimensioner.

Har varit ledig idag och SOVIT, spelat zelda, kollat dokumentärer och skypat med:


Grr, Matilda (Frånochmed nu kallad Horsie) ;)

Kanske inte pluggat precis så mycket som jag hade bestämt... men vafan, har ju hela helgen^^

AND I saw a raibow today :D

Litteraturseminarium

Första litteraturseminariet idag (TIDIGT!!!) och jag är allt lite nervös. Burr, ostmacka får mig att må så illa på morgonen :(
(btw, ett litteraturseminarium är när vi diskuterar en bok utifrån olika punkter och perspektiv, och det borde ju inte vara något problem. Men jag önskar allt att jag hade Fridas talang för att få random ord att låta relevanta)

Pizza, smågodis och Bangladesh

Första gången vi träffade vår föreläsare Laila som skrivit boken Unfree to Develop. Skönt med bara en 2 timmars föreläsning idag :P Sen bar det hem till mig med Petra och Marie i hälarna för att arbeta på vårt lilla grupparbete om utvecklingsmått (påklistrade på Bangladesh). Gick himla bra faktiskt, fast var tvungna att ta en paus och käka PIZZA!! När dom försvunnit gick jag ensam ner till Hemmakväll och handlade smågodis för första gången i mitt liv. (nej, har aldrig köpt smågodis ensam förut :P) så jag satte i mig det medans jag spelade zelda... och läste på lite inför morgondagens seminarium så att jag kanske vågar mig på att säga något iaf.

Chapter 7 - Institutions of Development

Vadå att jag ska läsa hela kapitel 7 ur Geographies of Development på engelska tills imorrn? Det var iaf mitt mål. Sen såg jag att det var 60 sidor... och LITEN TEXT! -.-' ...

Genom Kohagen

En superfödelsedag hade jag igår med blåbärskaka (!!!!!!!), Sebastian (<3), en liten dos Robert och Nemo (<3) och en fantastisk kvällspromenad med Hanna och Sebastian. Vi var tvungna att ta oss igenom kohagen, INTE kul, men Hanna var underbar och höll mig i handen och sjung som en ängel <3
Fan va jag är rädd för kossor :( Men det var lätt värt det för att se utsikten sen <3

Åh, ikväll när jag kommer till Jönköping ska jag kolla på Det :DDDDD


I love you, Pennywise <3

"Do you want a balloon? Hahaha, what's the matter?"

SD=Rasism





Sverigedemokraterna är rasister, och den som säger emot det är uppenbarligen tappad i gatan :)

LånghårBastian

Sebastian kommer hit idag :')

Finaste bilden någonsin <3<3<3<3
och åååh lite mer nostalgi på långhåriga-Bastian!

Mjaou!

.

I dont wanna be me anymore


19 år!

Awesome kväll igår med goa flickor och pojkar :D Into the haze.
Och idag fyller jag år :O Nemen!

Undrar ni vad jag gör nu?

Jag stickar och lyssnar på Mortiis :D

Lollo <3

Duscha!!! och vilken himla tur att Louise ska skänka sin tröja till mig så att jag har något att ta på mig när vi drar ut x) Har alla kläder i Jkpg, och tänkte knappast på att det kanske skulle bli fest. Vilken räddare i nöden hon är!

Turning Right

Want me to try directing you night?

The signs are all turning Right.

Idag är det fet fest! Förfest hos Anna och sen smita in på Statt gratis. Härligt att träffa dom gamla godingarna så att säga, craaazy<3


Känns som om mammas kamera får ens ansikte att se så himla långt ut..?

Thunderdome

Varför sitter du uppe kl halv tre på natten, käkar plommon, snackar med Adde via msn och lyssnar på Thunderdome?


This is battery acid, you slime!

Rikki Lou

"I forgot. How could I forget?" //Big Bill

Och hur fan kunde jag glömma att TINGTING BOR I JÖNKÖPING!!!!!


Awesome :'D Gammal vän sen högstadiet. Sen försvann han ur våra händer och gått och blivit alldeles vuxen. Men nu är det dags för återförening :D



Roulette

I know, how I feel when I'm around you.


I don't know, how I feel when I'm around you.

Nära och kära <3

Folk ställer till med fest när man kommer hem. Föräldrarna köper chips och vin och kompisarna bjuder med en ut. Då känner man sig omtyckt :') <3




There and Back Again

Så har ännu en vecka passerat här i Jönköping och idag åker jag tbx till Mariestad för att fira min födelsedag på söndag :D Och så saknar jag mina vänner oerhört mycket, måste hinna att träffa dom<3

Och guud vad jag älskar den här klänningen!!

Marooned again

Marooned again, you were the one
That threw me into life
I like the way we slept
On rooftops in the summertime
If we were all marooned again
I'd give my soul to save your life <3

I am a Hot Rod

Kom precis hem från ännu en fem timmars föreläsning. Lite lättare denna gången, men den sista halvtimman kröp fram. Det är inte för att det är tråkigt, nej, nej, det är i allra högsta grad intressant :D Men att inte få raster tar på en >_<

Så ikväll är det slutsittning, och alla ska ut! Förutom jag x) Och Johannes då. Och vad passar inte bättre för två torrbollar än att kolla på Hot Rod och kanske hinna med lite Napoleon Dynamite? ^_^ Torsdagskvällen är säkrad så att säga.

When the shit goes down you better be ready (H)

Handla!

sova nu



dans, dans, dans. sova nu... fem och en halv timmars föreläsning imorrn igen. jobba

RSS 2.0