MJ IMMORTAL

AW YEEEEEAH!!!
Fy fan va stressigt det var, jag hittade ingen att sitta med och biljetterna rann som sand mellan fingrarna. Men hela MJ-familjen sitter inte långt ifrån, och det blir värsta festen innan och efter, så spela roll. Jag dör av lycka. 3 November, jag längtar <3

Streetwalking

Lyssnar på en utav dom bästa låtarna ever. Streetwalker. Som handlar om en prostituerad kvinna. "You see I never met a girl just like you come so easy, dont you break my heart cause I love you."

Och just to make things absolutely clear, inom ämnet Michael=Pedofili. En utav många argument, för det finns så mycket andra bevis för att han inte var det. Men många vet inte att när man raidade Neverland sökte man igenom hela huset, alla videokassetter, alla datorer.

Inte ett spår av barnpornografi.

Men däremot hittade man ett flertal Playboy och Penthouse tidningar med nakna kvinnor. (Detta var enda gången som Michaels mamma Katherine lämnade rättsalen, Jehovas vittne som hon är ;) ) Alltså ett klart tecken på att Michael Jackson var heterosexuell. Japp, då var det ur världen.

Nu ska jag själv ut och streetwalka till stationen för hemresan till Mariestad.

Thrill me more <3

Kollade precis på Life of an icon som jag köpte förra veckan. Riktigt bra dokumentärfilm.



You can thrill me more than any ghost would ever dare try <3

Dojjor<3

Nytt inlägg 3 minuter senare:
Jag är ingen skomänniska, men jag ÄLSKAR DOM HÄR GAMLA DOJJORNA <3

Köpte dom på Second hand när jag var 16 för typ 40 spänn. Kärleken till dom är evig. NU ska jag ut. Lovar.

Ciao!


Jag är så jävla rik. Ut på stan! Ciao!

Final Fantasy 13

Har köpt mitt begagnade xbox av Nemo nu, and I'm playing away. Köpt tre spel:
  • Alan Wake. En psykologisk thriller, en författare som blir indragen i ett mörkt drama där alla vänds emot honom. Får mig att tänka på filmen Secret Window.
  • Soul Calibur 4. Favorit slåss-spelet. Mamma och jag satt och spelade två kvällar i rad och hon kunde inte sluta. Alla är gamers innerst inne, det är bara det att dom inte vet det än.
  • Final Fantasy 13. Wow. Varit sugen på det en längre tid. Det är awesome.


Riktigt bra kvinnlig "huvudroll", även om man får följa alla ungefär lika mycket, så är det ändå Lightning som pryder framsidan osv osv.

Min favorit karaktär hittills (jag är i slutet av Ecological Research) är utan tvekan Sazh. I början verkade han som ännu en stereotyp rolig svart man. Men han har redan fått så mycket mer tyngd som karaktär när han visar mognad och eftertänksamhet som man inte alls förväntade sig av honom.

Jag dömer aldrig spel efter grafiken, det är storyn som räknas, totally. Men fa-an, va snyggt det är. Och fa-an vilka miljöer <3 Magiskt

Sarcasm


Bilden <3

Underbar föreläsning idag som handlade om bergrungder för att "få en förståelse för markanvändning", så lärorikt :D
Sarcasm is obvious


Harem<3

Hade en fantastisk helg i Mariestad. Matilda kom till mig och jag färgade hennes hår och vi kollade på Seed och dregglade. Ja, vi är sjuka i huvudet.
På lördagen var det dags för en vin-kväll i the Roberto Mansion tillsammans med Konungen Roberto själv, hans onde broder Nemo och knekten Meeks. Jag och Matilda agerade vackra haremflickor. Bildbomb.












Jag älskar er alla, och jag saknar Matilda redan <3


My Druidess



Imorgon kommer hon där uppe till mig, ooooh ja!! Vi träffas i gamla Mariestad och då är det kärlek på hög nivå<3

Hamilton

Spenderade en himla trevlig kväll igår på restaurang i Gislaved och sen gick vi hem till Becky och gosade med kattungen Sunkis och drack vin och "tjöta", som Becky säger, och som jag också börjat säga nu >_<

Kom hem vid halv tolv idag och har druckit te, läst de arbeten jag ska kunna tills imorgon och lagat mat i mitt badrum.

Klockan kvart i sex ska jag, Björn och Daniel gå och se Hamilton, mjau sexxi!! <3

Gisslaved!

Nu ska jag sätta mig på bussen mot fest i den avlägsna hålan Gisslaved! Hej och hå! :D


Sugarrush<3

Imorgon blir en hektsik dag med arbete, städning av kök och en tripp till Sugarrush som fyller år imorgon. Vänta lite! IDAG!!!
GRATTIS, BABE!! <3

Vilken kvinna!

Ecological Perspectives on Sustainable Development

Min dator har varit död sen igårkväll. Paniken som uppstår när tv och tv-spel suger och det inte finns någon att umgås med.
Men jag fick igång den tillslut (skillz) och nu beställer jag kurslitteratur. Vi börjar en ny kurs nu som heter Ekologiska perspektiv på hållbar utveckling, med 2 delkurser som heter Ekologiska perspektiv I och II och där ingår:
  • Naturliga processer och livsuppehållande system
  • Människans levnadsvillkor, naturresurser och naturens gränser

Nice :D


Liberal leftist



Jag står där Gandhi stod, hell yeah. ...Lite längre åt sydväst kanske x) Ahimsa!

Mot Falköping!

En trist, ensam morgondag ersattes precis med tv-spel och bakning hos Rickard i Falköping tillsammans med Victoria och Matilda! Hel yeah!




Ice

Bra kväll med inpackning i håret och nyrakade ben. Ett glas vin från i förrgår och Imaginaerum som berättar vackra historier om snötäckta berg och barndomsängar.

Söndag<3

Söndag med Rush i högtalarna<3
Jag har den mest missanpassade outfiten på morgonen. Med en överstor, söndrig Thunderdome tröja från min syster, en grön/grå kofta som kliar och rosa flanellpyjamas byxor är min stay-at-home-look fulländad. Jag ska inte byta om på hela dagen<3

(Jag måste stå så snett för att få med mitt osminkade face som är ett bevis på att jag faktiskt vågar visa mig för mänskligheten utan spackel. Respekt till mig och alla brudar som gör samma sak)

Tomb Raider

Va lycklig jag är :) Lyssnar på Nightwish och kollar på gamla Tomb Raider, The Last Revelation walkthoughs. Nostalgi.
Och jag är lycklig över att jag inte är dom på gatan utanför. Stapplandes på sina klackar, för fulla, gråtandes och letar efter kompisen som försvann för en halvtimme sen.
Nej, jag skulle inte vilja byta med någon.

Jag och min barndomskompis Emma brukade spela ihop. Hon hatade att skjuta på monster och jag hatade att styra när dom kom, så vi hjälptes åt. Båda blundade och slog på tangentbordet i panik <3

Groovy Mushroom

Jag och Elin var och hämta mina beställda saker från USA igår på posten :'D At long last!



Hatten är en aning för stor...

...MEN SNYGG!!

Corey Taylor, grr<3

Började morgonen med att säga hejdå till Becky och sen sätta på min gamla dvd med Slipknot, Distasterpieces <3

Vilken man <3

Fantastic Four Myskväll vol.1

Hade en helhärlig kväll igår med Fantastic Four <3 Vi åt grymt mycket godis och ostbågar och drack vin. Snacka loss och dansa loss gjorde vi också <3 Och min säng gick sönder :(


Mer sånthär ska det bli!

Eric



Sluta Eric, jag dör x)

Arbetet in kl 12


Här sitter jag och lyssnar på Björk in the dawn of a new day. Ja, tidig är tiden, men jag mår inte så värst dåligt just idag. Ska springa till skolan och fixa det allra sista i arbetet, sen ska det in på inlämning. Det sades att vår studie skulle bli som vårt lilla älsklingsbarn. Jag har, som så många andra i klassen hatat min nyfödde. Men just nu... tycker jag mycket om den. Jag och Patty har lagt ner så mycket arbete, och vi har faktiskt skrivit en uppsats.

Men om babyn inte kan visa upp sina inneboende talanger för examinatorn ska den få stryk.

Once Upon A Time

Ska sätta mig och kika på säsongspremiären för Once upon a time. Min gissning är att den suger.

Libresse

Jadu, grannen. Du behöver ju inte gå fram och tillbaka i korridoren och låtsas att du är en bigass hippo. Fan va du väsnas.

Jag blir så jävla pissed på Libresse och deras reklam som jag sett tre gånger på 20 minuter. "It's your period, be twisted!" skyltar deras slogan samtidgt som bruden slänger sin pojkväns tv-spel ut genom fönstret och spricker sedan upp i ett oskyldigt leende.

Vad ger det för bild av kvinnor? För det första att de har PMS och är twisted, för det andra att de är tjatkärringar och inte spelar tv-spel som knasiga män gör. Jag kan tänka mig hur männen sitter i soffan och råhatar den här reklamen, med rätta, men av helt fel anledningar. "Jag skulle fan drämma till 'na om hon rörde mitt tv-spel" och "Jävla brudar, de blir helt störda när de har PMS".

Och jag kan tänka mig hur snedvridna kvinnor som ser män som en klumpig accessoar fnissar och säger till varandra "Rätt åt honom asså, jag blir gaaalen när Erik bränner pengar på spel, och INGET på nya skor till mig."

Vet ni? Alla brudar har inte PMS och är "twisted". Den enda förändringen med mig är att jag känner mig fet och äter extra mycket choklad för att trösta mig själv. Och vet ni? Det FINNS tjejer som gillar tv-spel. (jag ska ta upp det ämnet en annan gång)

...och förresten hatar jag Libresse annars också. They hurt me on the inside.

Mashti<3

Min söte far <3

Bredvid står en man som flytt från Iran och som kallar min far för Mashti, vilket betyder upplyst gammal man om jag har förstått det rätt. Urgulligt.

T-shirt!

Köpte ny tröja igår på vegancaféet! Djurens Rätt, here we go!


125 år på djurens sida.
Djur har rättigheter


Bullshit


Bullshit, mate, bullshit.

Snö<3




Snö <3

The Illuminati

Aah, week of the Illuminati. I kinda hate them since I'm Dragon... but they're fucking AWESOME, I'll give them that.

"The Bridge" is the control room inside the Illuminati headquarters where all the major decisions are made. Here presidents are elected and financial markets are brought down.

Jag sitter och petar i formalia. Eller ja, Jocke har petat i min formalia och jag försöker fixa den. Evighetsjobb. Vilket hawk-eye han har. Han såg att jag hade råkat göra en parentes i fetstil: (jdksdjkd). Vem ser sånt?

The signs are all turning right

I'm back in the J-to-the-ÖN-to-the-Köping!



Titta åt höger igen, åh så innovativt.
"The signs are all turning right" ------>

Benvärmare fick man i julklapp! och ett par orangea ock. Oh happy day :D


Groundation<3


Groundation<3

Nu far jag tillbaka till Jönköping i det nykomna vinterlandskapet, mys! :D

Skäggbiff?

The Moon - Unrealistic ideals

Well... Stop it then.

Någon har tråkigt. Det här är mitt face just nu:

Det är den graden av uttråkning (?) där man sitter och kollar igenom sin gamla bilddagbok. Fastnade vid några gulliga kommentarer gjorda utav Robert och Karin när de låtsas vara stockholmare... Hujedamej...

The Romanovs


Har hittat ett nytt fantastiskt band som heter The Romanovs. Förut hette dom Morgan and the Hidden Hands, och ett av deras album heter "...and the Moon was hungry..." Vackert inte sant?

Jack<3

Nu går det braaaa, motherfucker! Vem blir klar med teoridelen kanske inatt? Jo, JAG!!!! MAHAHAHHAHAHAHHAHA

Just det ja, spelade ut Vampire The Masquerade Bloodlines idag.
Jack, I loved you from the beginning to the end<3


Bruno K. Öijer<3


Jag tar tillbaka allt det jag sa om dig. Jag var för liten. Du är ett enastående geni. Du läser ur min själ. Tack :)

Kära klasskamrater<3



Jag saknar mina klasskamrater och Jönköping. Det känns ensamt att sitta instängd med en uppsats när alla runtomkring mig kan göra vad dom vill och frågar om jag ska med. "Jag har en uppsats att skriva" "Men du kan ju ta en paus?" "JAG KAN INTE TA EN PAUS!!!!!! DET SKULLE BLI MIN UNDERGÅNG!!"

Michael <3



BEJBIIIIIII :'D

Ohly<3


Jag kommer att sakna dig, Ohly!

Duty Calls


Last of the Wild



I Am The Last Of The Wild

In My Room

Loneliness is sweet
Yesterday just burnt away


Genocide

The Forest Of The Impaled

Leave me all alone, left in time


But lately I've been blind
You leave me all alone, left in time,
You left me here to die, left in time,

Leave me all alone, left in time





My Green Man

Du skulle fyllt 50 år idag, love<3



Cold is the night in so many ways
Luna round full and bright
Deep be the mud on the fresh dug graves
On yours I recite
An ancient spell I know so well
Success is guaranteed
I'll bring you back from where you've gone on all

Hallows eve


Natten i Stockholm

Natten i Stockholm var underbar :D Vi kom inte in någonstans ofc, för det är ju faktiskt Stockholm, men vi hade himla roligt ändå. Förutom när jag och Michael försvann i radhusområdet i två timmar. Mina ben förfrös :'(

Kim och Louise, always in my heart ;)

Nyår 2011

Here you go, pics of New Years Eve





Tack för ett helvilt nyår med några av dom bästa <3 Mina nyårslöften var:
1. Börja träna
2. Leva mitt liv så mycket jag kan, för stunden.
3. Ta upp kampen.
4. Inte supa. För den lilla kicken på kvällen är inte värd den nyårsnatten jag upplevde.

Till Stockholm! --->

Idag ska jag träffa mina puffpuffpinglor (<3) i sällskap med Michael ! :)


RSS 2.0