Solsken, Stephen King och Slöja


En helg med MJ Fanatics <3

Nu är jag hemma igen efter ett par underbara dagar i Göteborg i MJ Residence. Det finns så mycket att berätta, men här kommer några få bilder på vad vi hittade på iaf :D
Midsommar!
Inga bilder från kvällen på Trädgårn dit jag, Lotta och Johannes gick ut på lördagen, men här finns en video från en utav många danser som Johannes gjorde i en stor ring av folk som var alldeles galna i honom. Uppmärksamheten var på topp den kvällen!
Den 25e var den jobbigaste på länge. 3 år sedan Michael lämnade oss ensamma. Vi grät hela morgonen... Men vi hade bestämt att samlas på Condecco i Göteborg med andra fans för att stödja varandra. Det var fint :)
Sist men inte minst, Tack Michael. Det var du som förde ihop mig med dessa underbara människor. I owe it all to you <3
Jag saknar dig av hela mitt hjärta. Min bröstkorg krymper och jag kan inte andas. Jag kan inte sluta gråta.
You never said goodbye, Michael.

Kimi <3

Jag fick praktiplatsen på Djurens Rätts internationella kontor i Stockholm :D Jag är så glad. Känns helrätt. Hoppas jag får något kul att göra. Boendefrågan är lite knivig, men antagligen ska jag få bo ihop med älskade Kimi och hennes rumskompis <3 Jag pratade i telefon med flickan i lite över en timma ikväll och jag saknar henne så!!
Fanns det en bättre tid än vår? Knappast. Var tog ni vägen? :(
 

Epic Rabbit <3

God morgon! Fin dag idag och jag ska ut och springa så snart frukosten har lagt sig lite stadigare i magen. Under tiden njuter jag av Steam Powered Giraffe's senaste låt. Jag kan inte få nog av den! Hoppas dom kommer till Sverige någon gång :'D

Jag är lite smått kär i alla tre pojkar, men Rabbit (han som alltid är till höger och är den corky one) gör mig galen i den här videon. Smexx!

Doggone it!

Hai people! Idag har jag varit i Skövde och shoppat. Jag hittade massor faktiskt :O Så nu kommer en bildbomb på det (och några på mitt fejs). Tack för Er förståelse.
Vi börjar med en topp (?) och ett försök till armmuskler.

Ett linne ^_^

Hittade ÄNTLIGEN en awesome kostym! Jag är alldeles salig <3 Midsommar med MJ Fanatcis kommer att bli klockren!

Nya skor! Helt sinnessjukt!

Sen ballade det bara ur...

Shamone, gurl!

Två stycken litteratur


Nå, hon hade väl känt att det var något på gång. Numera var han aldrig på henne om det där på kvällarna, och samtidigt som det kändes som en stor lättnad (sex var precis som hennes mor hade sagt att det skulle vara, otäckt, djuriskt, ibland smärtsamt, alltid förödmjukande), hade hon också känt parfymlukt från hans krage då och då, och det var ingen lättnad alls. Men hon trodde nog att hon skulle ha kunnat ignorera det där sambandet - detta att hans tafsande hade upphört samtidigt som det började lukta parfym av hans kragar - hur länge som helst, om inte bilden av Jesus på Sonyn hade börjat tala den 7 juli. Hon kunde kanske rent av ha ignorerat en tredje faktor. Nämligen att vid ungefär samma tid som tafsandet upphörde och parfymdofterna började, hade gamle Charlie Estabrooke pensionerats från posten och ett fruntimmer som hette Nancy Voss hade kommit från Augusta för att efterträda honom. Hon gissade att fruntimret Voss (som 'Becka numera bara kallade Slynan när hon tänkte på henne) var så där en fem år äldre än hon själv och Joe, vilket innebar att hon borde vara kring de femtio, men en femtioåring som höll sin kropp i bästa trim och var både snygg och välskött. Medan 'Becka för sin del villigt erkände för sig själv att hon nog hade lagt på hullet litet under sitt äktenskap och gått upp från sextiotre kilo till nittiotvå, det mesta sedan Byron, deras enda barn, hade flyttat hemifrån.
Hon kunde ha struntat i det, skulle säkert ha struntat i det, kanske rent av lärt sig tolerera det som en lättnad. Om Slynan faktiskt njöt av dessa animaliska samlag, med deras grymtningar och stönanden och stötar och det där sista sprutet av en klibbig vätska som luktade litet som torsk och såg ut som ett billigt diskmedel, så bevisade den saken ju bara att Slynan inte var stort bättre än ett djur själv. Dessutom befriade det ju 'Becka från en tröttsam om ock allt mera sällan återkommande plikt. Så hon kunde mycket väl ha struntat i alltsammans, om inte den där Jesusbilden hade börjat tala alltså.

The TommyKnockers, s. 266


Vad som verkligen skrämmer dig är chansen att för första gången i ditt eländiga, förvirrade liv få utgå från en styrkeposition.
Han rätade på sig, med ett uttryck av bestörtning i ansiktet.
För det var ju inte sant,
väl? Självklart var det inte sant.
Men det är det, Gard. Du håller ju till och med på sådana baseballag som är rent katastrofalt underlägsna. För då behöver du inte vara rädd att bli deprimerad om dina favoriter åker på en blåsning i Världsserien. Samma sak med de kandidater och de politiska åsikter du stöder, eller hur? För om dina politiska idéer aldrig får någon chans att prövas i praktiken, behöver du ju inte bekymra dig för upptäckten att den nye bossen är densamme som den gamle, inte sant?
Jag är inte rädd. Inte för sådant.
Det är du visst. En man på en hästrygg? DU? Det är ju skrattretande.
Du som skulle få en infarkt om någon bad dig bli en man på en trehjuling. Och ditt eget privatliv har ju bara varit en enda ständig strävan att rasera varenda maktbas du haft. Se på ditt äktenskap, till exempel. Nora var stark och till slut blev du tvungen att skjuta henne för att bli av med henne, men när det verkligen gällde, när det kom till kritan, vek du dig som vanligt. Du är verkligen en man som kan visa dig situationen vuxen i alla väder, det måste ändå sägas till din heder. Du lyckades få sparken som lärare och eliminerade därmed ännu en maktbas. Och du har ägnat tolv år åt att hälla så mycket dricka över den lilla gnista skaparkraft Gud gav dig att du har fått den att slockna helt. Och nu har du hamnat i detta. Bäst att du sticker nu, Gard.

The TommyKnockers, s. 244-245

Veggie Sushi och en försvunnen Link

Blogg.se har gjort om sidan. Jag firar att man kan ladda upp flera bilder samtidigt, men jag sörjer över att det gamla var mycket snyggare. Inställningssidan ser ut som Lunarstorm och min blogg har förlorat sin Link :'O Eller är det bara jag som inte ser den lille? Hjälp D:
Här, ta lite bilder på min nuna. Nu ska jag och päronen äta middag ute. Vegetarisk sushi! Yahoo!


Vindrickarkväll!

Jag har sprungit både idag och i tisdags :D Jag känner mig duktig! Och sallad till lunch gör mig gott. (synd bara att jag snaskar godis varje kväll)
Idag ska jag hitta upp Sebastian Wihlstrand och vi ska bege oss till Karolina för en politisk och kulturell inriktad vindrickarkväll :D Grattis till flickan för att hon förlovat sig, synd att det inte var med mig...

Pojken som sitter bredvid heter Breivald och ska också vara med ikväll!

Här matas Karolina av sina lyckliga föräldrar Sebastian och Frida på vår förra vindrickarkväll. Det ser ut som att Frida håller en kopp med bajs.. :/

The Tommyknockers

Så nu är jag hemma i Mariestad safe and, sound. I helgen var jag tekniker för Sebastians teaterbarngrupp i Skara. Nu börjar det verkliga sommarlovet.  Mitt rum (som jag befinner mig i nu) känns märkligt. Mitt mörka, känsloladdade och rökelsefyllda ungdomsrum är nu reducerat till ett sommarboende, tillochmed lakanen luktar ovant.
Jag cyklade på min rostiga, gula cykel idag till biblioteket och lånade The Tommyknockers av Stephen King. En feting på cirka 900 sidor om en kvinna som hittar ett strandat rymdskepp bortglömt och nedgrävt i skogens lösa jord. Jag är bara på sida 75 än, men redan har boken gjort ett starkt intryck.

Några favoritstycken hittills, det kommer säkert fler.
"En tappad sko och ett rike gick förlorat... ett val av väg, och skeppet blev funnet."

"Late last night and the night before
Tommyknockers, Tommyknockers,
knocking at the door.
I want to go out, don't know if I can,
because I'm so afraid
of the Tommyknocker man."

"Anderson ville gå ut och gräva lite till.
Hennes framhjärna gillade inte alls den tanken.
Hennes framhjärna fann tanken synnerligen kass.
Låt det vara, Bobbi. Det är säkert farligt.
Helt riktigt.
Hur påverkas du egentligen själv av det där föremålet?
Inte på något synbart sätt. Men man kan ju inte heller se vad cigarrettröken gör med ens lungor; det är ju därför folk fortsätter att röka. Det var ju fullt tänkbart att hennes lever höll på att ruttna bort, att hennes hjärtas kammare slammades igen av kolestrol, att hon kanske gjort sig själv steril. Det var ju fullt tänkbart att hennes benmärg i just detta ögonblick höll på att tillverka kriminella vita blodkroppar i rasande fart. Varför nöja sig med att man har för tidig mens när man kan ha något verkligt intressant som leukemi, Bobbi?
Men hon ville gräva upp det där lik förbannat."

Damn me, Father, for I must sin


The toxic rays of dawn that condemn me to limbo
I am forced to dwell in grey Autumnal twilight
I am suspended in dusk

ååååÅÅÅÅÅH (S)PERMA!

Dagen har varit underbar, och jag snodde Beckys facebook-uppdatering för att visa på hur vi i gruppen mår nu. Och jag passar på att sno Johannas bild på våra öl från klockan-tre-firandet på Pipes. Jag kallas inte Thief för intet!

"Bättre avslut på det här läsåret kunde man inte ha! Efter dagens oppositionsseminarium så är det svårt att vara blygsam! Bara vackra ord och ett målande omdöme av examinatorn; välbalanserad, ett föredöme, proffissionell, lättförståelig, välformulerad, osv. osv. Imorgon firas det med fylla och ovvehäng i Hälsoparken med bästa klassen och grymmaste (s)Perma-brudarna! :D" //Becky
//Johanna

Min grupp har varit fantastisk rakt igenom, vi kämpade, svettades och slet, och det lönade sig faktiskt! Nu vill jag inte lämna dom för allt i världen. åååÅÅÅÅH (S)PERMA!!!

Spaceat



Jag hittade den här gamla trasan i en dammig vrå av min garderob :D Hahaha, den högra bilden, vilket fail försök till att vara fierce x'D

Create your History

En utav de bästa remixerna någonsin. Gets me going in the mornin <3

Första året på Högskolan, Check

Herregud, sista dagen på det första året på Högskolan. Det är helt sjukt. I höst är jag tvåa. Vad hände med tiden? Går den bara snabbare ju äldre man blir?
Vi var på en föreläsning igår som hölls av tvåorna om deras utlandspraktik under våren. Jag har vissta fattat helt fel. Jag trodde vi skulle åka utomlands i trean, men nej, nästa år är det dags. jag har ingen aning om var jag ska åka :o

Idag är det opponering på Grupp 7:s arbete. Sen är det slut. Hehe, här är första bilden på mig (eller rättare sagt, på mitt hår) tagen i den här lägenheten:

Teaterlätrare för en termin

Another uppdatering for today: Sebastian ringde idag och sa att han hade fått jobb i Motala och att han inte ska vara med och spela i Skara. Han frågade om jag fortfarande ville vara med, vilket jag inte ville... Känns inte så kul när jag inte känner någon där :( Så vad ska jag nu göra i sommar? Inget jobb, ingen dans eller teater. Detta suger hårt.
Så jag hörde av mig till min förra teaterlärare Roger och frågade honom om han visste om något kulturrelaterat som hände i Skaraborg. Han gav mig lite tips, men det jag verkligen vill säga är att han erbjöd mig en tjänst som teaterlärare för nästa termin.
Ååååh jag blev alldeles varm i kroppen. Och hedrad att han frågade mig, att han litar på mig och tycker jag är duktig nog för att leda klasser och lära ut teater. Men jag fortsätter ju i Jönköping, men åååh va kul det hade varit <3 Och så hade jag fått träffa Karolina mer <3
Bilder följer här på underbara Roger (och några på söta Arvid)






Kanske ska man ta ledigt ett år från skolan för att få vara jobbarkompis med den här kufen. Tänk, vi skulle kunna vara såhär snygga på heltid!

Woman in Black

Kom hem efter en pluggardag med kära grupp 8. Hur kan man vara så ambitiösa? Jag har sovit i 3 timmar tills nu och druckit en kopp kaffe. Summan av kardemumman är att jag inte kommer somna på ett ett jävla tag x) Så vad göra? Kolla på The Woman in Black från 1983? Tipset kom från My Fairy Queen's blogg, och det verkar vara en hejdundrande bra film för mig som är kär i skräckisar från 80-talet. Den är inte gore (tyvärr) snarare av den psykologiska typen, vilket jag verkligen inte har något emot.

Den nya versionen som kom (kommer?) ut i år är baserad på samma roman och i huvudrollen står vår alldes egna gullunge Daniel Radcliffe. Måste ses! Jag är så glad att han faktiskt får roller utanför Harry Potter serien och folk verkar acceptera det. Sebastian sitter väl just i detta nu och knyter händerna i vrede för "Pojkspolingen kan ju faktiskt inte spela teater!" Jag håller iaf tummarna för att han ska lyckas ^^




Vad ska jag ha på mig?!? Hjälp

Hjälp vad ska jag ha på mig ikväll!?!


Hjälp D:

Burlesque Bar

Nyduschad och glad! Idag blir det födelsedagsfest hos Pete! Och sen bär det av till burlesque baren Estelle :D Happy!

RSS 2.0