Unfairness


En gnutta Sydafrika med svensk utgång

Idag har vi skypeat med söta Sfundo, han rappade om "The Swedish girls" för oss, det var fint.
Analysen får skriva sig själv, jag och Elin har väntat länge nog på det här. 3 månaders längtan till att gå ut och dansa fuldans, nu är det dags!
Lika som bär :)

Middle Earth clothing

Både jag och Elin har arbetat riktigt hårt idag, hårdare än vad vi jobbat på 3 månader... *hemhem*
Och om någon vill köpa nedanstående artiklar till mig får denne en kyss på mun!
Why wear a map of Middle Earth? Well, you'll never again get lost on your way home from the Forsaken Inn and wind up in Dol Guldur having to ask directions from someone who calls himself The Necromancer. That was a bad night filled with poor choices.

Matris 21 maj

Så det här tycker Elin att jag ska sova på inatt och komma med en smart lösning tills imorgon. Hon är en grym kvinna, på båda sätten. FML. Tur att jag har glass som sällskap... *skrapar med skeden*...som nu är slut. FML twice.

80-tals katolik

Så den här eftermiddagen har jag sysselsatt mig med att sätta ihop en video åt vår kära vän Sfundo i Sydafrika. Jag tyckte att han skulle sprida sin musik via Youtube, så han utnämnde mig till sin manager. Grym låt. Lyssna!
Strax hem till Ida och börja förfesta inför kvällen pride-event. Ikväll kör jag på 80-tals-katolik, jag vet inte om det är illa eller riktigt illa. Elin skulle nog gissa på det sistnämnda.

Klubb Orange!

Lyckad grillning! Nu är det fest på Klubb Orange!

Jönköping Qom Ut!

Idag har jag och Elin författat två texter till Previous Research, we're on a roll!
Idag invigs Jönköpings första pridefestival; Jönköping Qom Ut! Det bjuds på föreläsningar, diskussions-seminarium, parad och inte minst en massa FESTER! Klockan 17.00 ska Vänsterpartiet grilla vid Munksjöstranden, hope to see you there!

Återförening!

Jag är tillbaka! Och det känns skumt. En del klasskompisar som har varit ute på respektive platser ute i världen säger att det är som att resan var en dröm, att vardagen här i Sverige är så bekant att man lätts junker in i den igen. För mig är det tvärtom. Att sitta här i min gröna studentlya och lyssna på Danger - Keep Away med Slipknot är overkligt och jag känner på mig att vilken sekund som helst nu kommer jag att vakna upp i vårt sandstensfärgade lilla hus i Suncity. En del av er har läst min och Elins blogg Into the Wilderness så ni vet mycket väl hur underbart vi har haft det. Jag har en plan på att lägga upp några bilder och berättelser här iaf inom en snar framtid. Just nu vill jag bara gotta mig i min familj och mina fina vänner som har välkomnat mig hem, blandannat desa pojkar!
Knatte, Fnatte och Tjatte hade även en reunion igår och intog Jönköping som nu står i vårblom!
Elin agerar HM-modell.
Och nej, Itu och Dimama (aka Imbali och Duduzile/Brunhilde och Hulda/Sockervaddet och Fötet har inte tröttnat på varandra än.
 

RSS 2.0