SPG - ett kärleksbrev till fansen

Ännu ett Steam Powered Giraffe-inlägg? Det kan ni ge er på! Fast bara en liten notis om hur fantastiska de är. Jag lyssnade precis på deras låt A Way Into Your Heart och överväldigas av hur lycklig jag kan bli av deras lyrics. För jag tror verkligen att de menar det de sjunger, och jag känner faktiskt en trygghet hos människor som jag aldrig träffat. Heh.
 
"It'll be alright, it'll be alright
 

You're not in this alone

 

Just keep on trying, keep on trying

 

you can take my hand in your own

 

We'll be there for you

 

when you cry or smile"

 

I min umgängeskrets gick det rykten om att man skulle lyckas få dem till Sverige i sommar. Men det verkar inte hända :( So sad </3 Oh well, jag ska se dem någon gång, och det med basta!

 

Michael Jackson Gone Too Soon

5 år sedan vi förlorade vår hjälte. Han som gav oss allt han hade och fick all vår samlade kärlek i gengäld. Men också vårt hat. Idag är en sorgedag. Och alla andra dagar som jag undviker att tänka på vad vi gjorde mot honom, allt som gick fel, hans bottenlösa ensamhet och hans alltför tidiga bortgång, allt det kan jag tänka på idag den 25e juni 2014. De flesta MJ-fanatics jag känner är i Los Angeles detta år. Jag åker till Göteborg och de som är kvar där för att minnas Michael.
Gone Too Soon.
 

Midsommar Vikinga style

Go' midsommar fö faen!!
 
 

Harry Potter the Exhibition

Dagen jag aldrig kommer att glömma är dagen jag fick uppleva Harry Potters värld :D Tillsammans med Chriis och Honey gick jag på Harry Potter the Exhibition i Norrköping! Vi var så exalterade, blev alla sorterade i våra elevhem som Pottermore för flera år sedan hade förutsett och grät nästan av förtjusning. Det bästa med hela utställningen var Hagrids cottage :D O.M.G. jag skulle kunna ha stannat där fårever <3 <3 <3 Inga foton tillåtna dock, så här kommer några korniga foton på vad jag köpte: En Ravenclaw halsduk och Ron Weasley's trollstav!
 

Life and Redrum

En och en halv vecka post-examen och jag ligger och oroar mig över att mitt slutbetyg ska hinna registreras så att jag blir behörig för min master utbildning, så att jag har en sysselsättning, så att jag får en inkomst, så att jag kan behålla lägenheten i Göteborg. Ja ni vet: Livet.
 
Annars har jag läst ut Doctor Sleep, en fantastiskt spännande och inspirerande resa i vår gamle vän Danny Torrance's liv. Son till Jack Torrance, R.I.P. osv.
 
The mind is a blackboard. Booze is the eraser.
**~*~*~*~**
Death is no less a miracle than a birth.
 

Marcus födelsedag

Så fyllde min Marcus 24 år. Grattis, älskling.
 

Min examen

Nu är jag kandidat! Tre år gick sannerligen snabbt, men programmet Internationellt arbete, inriktning globala studier gav mig allt och mer därtill. Det bästa har varit praktiken i Sydafrika, conflict transformation kursen med lärare från Nordirland och den senaste, soliga c-uppsatsperioden. All lycka till alla mina klasskompisar nu, och tack för tre oersättliga år! Och tack familjen och fina Marcus för ett lyckat examensfirande. PUSS
 

A little peace n quiet

Ut på marknaden med Mattis, spend some money, aiight? The great sage's little sis was already shaking a pair of bullets in her right hand like dice - seven-come-eleven, baby need a little peace n quiet.
 

RSS 2.0