Sebastian kommer hit. NU! :D

Ojoj, fel där. Nyår sedan 2006, nyår 2007 fattas. Så ska det vara.

Sebastian kommer hit. NU! :D

Nyår sedan 2007

*skratt* Nyår 2007




Nyår 2008





(bästa bilden <3) Nyår 2009




(orka vända bilder) Nyår 2010




Kol

Gud vad jag är ofokuserad. Kan ingen annan läsa igenom alla George Bushs tal från 2001 åt mig? Det här går inte framåt...
Jag skrev: Du är duktig <3 på mitt kladdpapper så att jag skulle bli glad. Det blev jag. Trots att det är en lögn. Du är inte så smart som du borde vara, Hannah My Falk. Vem fan är du egentligen? Du kommer inte åstadkomma något. Du kommer glömma allt och gifta dig och bli snäll och den lilla glöd du hade kommer sedan länge vara svart kol. Kall, svart jävla kol som ligger i din kropp och du har inte städat upp det. Du tittar inte ens åt det längre, för du tror inte på sånt längre. Drömmar är för barn. Du är vuxen nu och du har varken kärlek till dig själv eller något omkring dig.

Complainin'

Köpte lösögonfransar och benvärmare idag. Och lite annat som är hemligt ^^
Jag har inbillat mig själv att jag har arbetat för att jag har gjort en referenslista. Den tiden kunde jag spenderat på att göra något nyttigt istället så att jag faktiskt kommer framåt. Ångesten hopar sig till massiva mängder så att jag vaknar upp svettandes på natten och inser att jag har hela teoridelen att skriva tills den sjätte och att efter den sjätte ska vi skriva hela diskussion och slutsatsdelen. Mitt schema har rasat och jag är ute på hal is här. Jag har aldrig gått utanför tidsramarna såhär, så det kanske är dags för det första misslyckandet. Och det tär hårt ska jag säga er.

Så nu har jag klagat av mig lite. Fan va kul nyår ska bli, GO GÖTENE!

Johnny Hollow

Jag har tappat bort mig bland tusentals fotnoter och har nu suttit i ungefär 40 minuter och försökt att reda ut det. Enda glädjen just nu är eftersmaken efter Tofife i munnen och en underbar låt gjord av ett nyfunnet och fantastiskt band.
Johnny Hollow - Stone Throwers

Biljett beställd


I Often Wonder If Lovin’ You
Will Be Tonight
But What Is Love Girl
If I’m Always Out Of Sight?

Ja, nu har jag beställt biljett till Stockholm. Ska träffa kära Kim och Louise igen. och Kim fyller år, så det blir en hejdundrande fest :D

Red Woods


Careless realism costs souls

All you single ladies

"När jag var liten ville jag bli astronaut och ballerina. Sen i tonåren kom andra intressen. Killar." skrattade en Victorias Secret modell idag på tv. Ursäkta mig... Killar? Är det ett intresse?
Jag är så sjukt trött på att tjejer porträtteras som ensamma, misslyckade och ofullständiga utan en partner. I de flesta Hollywoodfilmer är det männen som har huvudrollen. Han har oftast en manlig sidekick, en såndär rolig snubbe. Ibland finns också en kvinna med. Vad gör hon? Jo, hon kompletterar den manliga huvudrollen med sin kärlek. Det är liksom hela hennes personlighet. Hennes uppgift är att vara där så att mannen har någon att tråna efter.

Och om filmen faktiskt har en kvinna i huvudrollen handlar det oftast om hennes jakt på en man. Sex and the city, I admit, I do enjoy it, men den ständiga jakten på "the one" och det olyckliga livet utan honom gör mig illamående.

"Men det är ju bara film" Och visst, så är det. Man kan bortse från det och tycka om storyn. Men faktum är att vi påverkas av det, det gör iaf jag. Helt ärligt. För när jag pratar med gamla tjejkompisar så kommer detta på tal. Först kommer artighetsfraserna som "Hur mår du?" och "Hur går det i skolan?". Sen kommer läckerheterna: "Hur går det på killfronten?"
Jag har många vänner som är väldigt vackra varelser och har lätt för att få killar. Och när vi träffas är det oftast jag som frågar hur det går med killarna, hon berättar och jag lyssnar. "Jag träffade honom. Han var inget för mig. men jag träffade han som jag pratade med för tre år sen, kommer du ihåg? Sen stötte en kille på mig i affären, men han var inte snygg.... (osv, osv) Hur går det för dig?" Och jag svarar "..njae, jag har inte träffat någon. Inget nytt under solen här inte." Och jag menar inte på något sätt att denna personen ser ner på mig när jag säger detta (tror jag inte), men jag känner mig misslyckad. Även fast jag inte vill ha ett förhållande, jag vill inte ha en man/kvinna i mitt liv, för jag klarar mig så bra själv. Jag har inte tid med sånt där., jag har ingen lust med sånt där. Men ändå... ändå är det som om jag inte är fulländad tills jag har ett förhållande. För jag är tjej. Och det är liksom min uppgift. To please my man. Det här sitter kvar så hårt i vårt samhälle, fast vi inte tror det. Det gör mig förbannad.

Tack för att jag fick skriva av mig lite. So all you single ladies. Stay single and stay proud.

Julehunden

Julafton var purrrfect. Hier is the pics






Jag älskar dig, julehunden <3

Mys-spela

Jag ska köpa Nemos gamla xbox för 600, och jag är så taggad på att mys-spela. Ta det lugnt och bara gå runt med karaktären och fantastiska miljöer. Höja volymen och lyssna på underbara soundtrack i min ensamhet. Ja, det är det som är viktigast, ensamheten. Ingen ska titta på, för då kör man bara enligt storyn för att det ska hända något. Neeej, det ska vara långsamma sidequests och gå till customization ställen och fixa rustning och vapen. Myyyys.
Och det jag längtar mest till är Fable och Skyrim <3
Och det jag längtar mest MEST till som kommer i april är såklart The Secret World <3




Christmas Mourning <3

Blev galen när jag upptäckte att Type O Negative albumet October Rust inte är komplett på den här datorn D: En jul utan låten Red Water (Christmas Mourning), ne fyy :'(

Så bestämde mig för att ladda ner lite mainstream julmusik. Coldplay, Jackson 5, Pavarotti och Enya kom blandannat med. Helt okej :) Snart kommer Lina hem! <3

Makeupsies

Idag blir det supermys hos Karolina och Joucef! Robert kommer och hämtar mig snart och skriver

Sant...

I love you, you hear me?

Please dont go
I want you to stay


King of Pop Fanatics Christmas Party

Bilderna från i fredags! Yay!



MJ-tomten kom på besök :'D

Matilda är söööt


Olika MJ-jackor <3

Ingen fest utan Justin Case

.... öööh.


<3

Tack alla!!

So Dangerous <3


Fuck you, Edward Cullen

Snyggaste vampyrerna i filmhistorien. Fuck you, Edward Cullen.


Tattoo

King of Pop Fanatics Julfest var FEEET! Bilder kommer inom kort hoppas jag.
Matilda var där också. Baby <3 Vi var uppe till 4 och snackade sönder alla.

Idag är jag i Mariestad och slappar. Håller på att leta efter en bra text till min och Matildas tatuering. Vi har tänkt på den i ett år nu om inte mer. Ett tecken på vår everlasting vänskap (oh, va cheesy det låter) och på bandet som gjort oss till dom vi är. Då tänker ni "nej, de två dummaste grejerna man kan tatuera. Något om en kompis och något om ett band. Ajaj." Stay calm. Det här kommer att bli perfekt.

Meanwhile in Iran...

Jag och Patty har varit rikligt dutkiga idag. Gjort färdigt inledningen och snart färdiga med bakgrunden. Jodå, jodå...
Förresten skriver vi om religiösa inslag i retoriken hos George Bush och Irans president Mahmoud Ahmadinejad och så ska vi göra en jämförelse i slutet. Jodå, jodå...
Nu ska jag koka ris, grilla en kornfilé och hälla på mängder med soja. Jodå, jodå...






Hehe, sorry

Tänk om

Att stå och diska kan vara så avslappnande för mig. Jag känner mig så normal. Och nu menar jag inte att jag på något sätt skulle stå över alla "vanliga" människor, not at all. I'll get to the point soon enough. Och jag har t.o.m. börjat kolla på tv. Förut var det en hatsymbol. "Hur fan kan folk sitta och ruttna bort framför tv:n?" Nu är det så skönt att göra något mindless. Jag kollar på Cheaters och skrattar, eller serier som How I met your mother eller något random arkeolog program när dom gräver fram gamla, bortglömda föremål.
För när jag har börjat på högskolan, Internationellt Arbete så får jag "Vi kommer dö" kastat i ansiktet dag ut och dag in. "Det är slut, ingen lyssnar. Det måste hända nu. Och om det inte händer nu så är det kört." Och det kommer inte hända nu. För den där oljan ska upp ur marken. För Någon äger den marken, och Någon ska ha de där pengarna. Och ingen kommer att avveckla kärnkraften först. Och ingen kommer att komma överens. Och ingen kommer att lägga ner vapnen.
Nej, det är ute med oss.

Och nu ska jag njuta av en äggmacka + en avokadomacka + te + ett avsnitt av sex and the city och glömma det jag just skrev och ångesten och skräcken som kommer med det. Det tar jag upp imorgon igen.
Kära Timbuktu får avsluta

Tänk om Alliansen lyssna på Hiphop
Tänk om de va straffbart o lyssna på listpop o tänk om de va lag på o gilla Talib & Pete Rock
Tänk dig om Carl Bildt gillade Kanye och Reinfeldt tyckte graff va en bra grej.
Tänk dej en tid där det inte e försent med ett liv där du lever ännu mer

And a child shall lead them...

Kollade precis på The Children of the Corn. Wow <3 Stephen King, I love you. Och nej, jag har inte läst novellen än. Men detta ska göras!

And a child shall lead them...

The Prodigy - The Trick

Goaste låten just nu är The Prodigy med The Trick

Outfit till MJ-Chrismas Party

This is what I will wear på fredag när det är MJ CHRISTMAS PARTYYYYY!!! <3


Visst är outfiten plågsamt ologisk? Oh ja :D

Januari 2011 - December 2011

GO!

Hmm har inte förändrats så mycket. Förutom mer smink, mer piercings och en mer arrogant attityd uppenbarligen.

Jag är rätt duktig faktiskt :)

Gick till studenthälsan idag för att min fot ruttnar bort. Yay.
Nej okej, överdrift, men blodcirkulationen funkar inte riktigt, och det har jag ju vetat länge iofs när mitt finger brukar bli likvitt och domna bort, men nu är mina tår lila/blå. Jag är en regnbåge<3

Sen sprang jag runt på stan i blåsten och fick tag i nästan alla julklappar. Och nu sitter jag här efter att ha ätit Kim-mackor (äggröra i tacobröd) och skriver ett nytt PM.
Jag är rätt duktig faktiskt :)

Brix was not shat, but I liked it :)

Logik vs. Fantasi

HAHHAHAHAHHAHAH!

Kokade precis ett ägg, och när jag tog det i min hand så... pep det. Det kvittrade. Mitt hjärta stannade.
"Det är en kyckling i det. Den lever. Vafa-an gör jag nu?"

Självklart hade det bara kommit in vatten innanför skalet som lät konstigt men fyfan va rädd jag blev. Såg framför mig en rosa, köttig, underutvecklad kyckling kippandes efter andan som skulle bryta sig ut ur skalet och ligga döende i min hand. Logiken räcker inte alltid till i min värld.

Ew

Börjar precis skriva på mitt och Patriks arbete, och på min första mening failar jag:
Den 6:e juli 1946 föddes George EW. Bush

Heheh, I think I'm right there ^.^

Rädda mig från min egen vilja att ta egopics när jag borde ARBETA!


Gunvald<3

Mitt schema visade mig precis att jag börjar ett imorgon. Jag skrek
"YEEEEEEEEEEEEEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH MOTHERFUCKER!!!!!!!!"

Jag är nästan lika hård som Gunvald. Åååh, Gunvald <3

Fixin' & Trixin'

Gettin ready for the glöggfest!


Dead Can Dance

Pyjamaspartyt var awesome btw, vi spelade monopol (LOPONOM) i fyra timmar och åt en hel dröse med godis x)

Nu sitter jag och lyssnar på Dead Can Dance. Blev väckt av den förbannade kyrklockan vid tio som alltid ringer på söndagar. Och den ringer liksom... i sju minuter cirka, då kan man knappast somna om igen.
Ska lägga mig igen och läsa i Forskningshandboken. Klockan fem kommer Petra och sen ska vi dra på Glöggparteeej med klassen :D Its gonna be hell of a night :)


Note: Dead Can Dance använder antika instrumenten i sin musik. Instrument som är bortglömda, därav namnet, Dead Can Dance. Så häftigt.

Ringblom

Himlen är fantastisk ikväll.

Hey wolf moon
come cast your spell on me <3


She has eyes of steel forged by the Blacksmith of the North
And all walls are crumbling around her

Still, her light fingertips dares to touch

Such bravery unseen

That's mah girl!

I dream way too weird...

Igår var det IA-dagen, vilket betyder att både ettorna och tvåorna samlas i den stora aulan för att lyssna på föreläsningar. Det bjöds på musik och de flesta av föreläsarna var från Afrika och en snubbe var från Belgien. Jag misslyckades med att avkoda hans engelska som starkt bröt på franska, samt att han hade en skrovlig hals x) Förutom den bortkastade halvtimman var det rätt intressant.
Idag blir det mys hos Petra. Pyjamasparty :D

That's mah girl!

How wondrous <3

http://romanticallyapocalyptic.com/

How wondrous <3

Räv i snö

Inte kunnat sova på hela natten då jag inte visste om min hresvärd skulle knacka på kl 9 eller ej. Dom ska kolla brandlarmet i random lägenheter. Great... Jag som hade sovmorgon. Klockak 6 gav jag upp och satte på tvn och tittade på julkalendern.
Nu ska jag ta en varmdusch och lyssna på Imaginaerum.
Och vet ni vad? Det snöar <3

Och om jag var ett djur skulle jag vara en räv :)

Piano Black

Jag lyssnade precis på det nya Imaginearum albumet. Att beskriva en överjordisk upplevelse med ord är över min förmåga.

Men såhär såg mitt smink ut efteråt



M+J+H+C+M=SANT

Idag ska jag träffa älsklingarna!!! Hanna, Jennifer, Chriis  och Malin :'D Hanna väckte mig basically och skällde ut mig för att jag inte gått upp vid 20 över 12. Jag brukar sova till 1... Men det sa jag inte till Hanna <3

Vi ska äta tacos, kolla på film och bowla! Woot! Det har jag bara gjort en gång i mitt liv, och då var jag typ nio... Om det inte blir jag som förlorar i matchen äter jag upp min hatt.

Malin och Jennifer <3

Hanna och Chriis <3

Hip Hopin!

FÄRDIIIIIIG!

Nu är det hip hop fest med den här:


GOASTE BEATET!

Vilken färg har själen?

"Det finns ett gammalt talesätt som säger att pengar inte luktar
och som här får helt nya dimensioner, eftersom digitala pengar svårligen kan lukta."


Gud va du är lustig, Berndt.

Vilken färg har själen?

RSS 2.0