Tomb Raider 2013

Spelade ut Tomb Raider på tre dagar :$ Så sjukt roligt spel, perfekta puzzles, sådär svåra att man får klura ganska länge men utan att bli frustrerad, snygga cutscenes och så kul fightingsystem. Men framförallt var det kul att se ett spel med karaktärer som utvecklas genom, som har ett djup (med några undantag) ochsom inte är stereotypiska. Det bästa var att få följa Lara Croft från en intelligent, duktig (och lite smått nördig) nyexaminerad arkeolog till vår orädda, men fortfarande mänskliga Lara Croft som i slutfighten äntligen får två pistoler att meja ner folk med. Yay! Nu vill jag spela alla dem gamla igen :'D
Hur som helst, klockan fem idag ska vi studenter demonstrera mot lagförslaget om sänkt bidragsdel. På dem bara!

This

 

Finntroll helgen del 2

På lördagen var det dags. Lägenheten invarderades utav åtta håriga troll och vi öste så in i norden i moshpiten på konserten. Så JÄKLA bra var det. De körde När jättar marschera, jag blir så lycklig. Finns ingen bättre känsla i världen. Råkade svetta sönder garderobslapparna som jag hade i bh:n. Halvfräscht, men lyckat!
Babben rockar!
Patrik drar den legendariska MINEN
Robert är en svan.
<3
 

Finntroll helgen del 1

Jag går på antibiotika men har varit en lycklig nykterist denna helg. Pung Louie och jag åkte ned till Jönköping och hade en väldigt utflippad kväll med pôjkar och Super Smash Bros. Fantabulöst. Helt fantabulöst.
<3

Vild och mossig

Sista dagen i Mariestad, pappa bjuder på friterad tofu och modern satte in några av mina gamla dreads. Taggar inför imorgon: FINNTROLL! Då ska man se vild och mossig ut på samma gång :'D Men även idag är en bra dag. Jag känner mig friskare, käkar antibiotika och blir snart upphämtad av Louise för att fara till de småländska skogarna.
 

#sadface

Livet är grymt just i detta nu. Sjukdom, hemtenta och den svenska sjukvården som är pissdålig. Jag gissar med stor säkerhet att det är Moderaternas fel. Hoppas få komma till akuten ikväll eller imorgon iaf. Ska äta upp en paradisask nu, no disturbance please.

Djurrätt och Alla hjärtans dag!

Precis haft vänstermöte och höll ett föredrag om hur djurrätt hänger ihop med socialism, visst gick det fint. Nu knackar metodtentan på dörren. Half way there, kör bah! Här är bilderna från Alla hjärtans dag lite malplacerat.
 

Ghost B.C. - Valentine's Day

Glad Alla Hjärtans Dag på er :) Spotify insisterar på att jag ska lyssna på en samlingslista just denna dag med artister som Katy Perry, Mariah Carey, U2 och Justin Bieber. Det är bra ändå tack, jag nöjer mig gott och väl med Ghost B.C. Bandet som drar mig sju månader bakåt i tiden och låter mig återuppleva trevande dagar med Marcus. Idag är det vår sju månaders dag! Och vi ska ut på middag :3 Men först --> Statistiklektion nummer 3 väntar. Det är inte riktigt min grej.
 

Fadren på besök

Pappa har varit på besök i helgen och skämt bort mig ordentligt. Gose!
 

Aint no sunshine when he's gone

En såndär outfit bild är väl lämplig när man ska på dejt med sin sambo. Ja, idag kommer han hem igen och jag har städat hela lägenheten i takt med MJ beats och trumpetsolon. Ni får en bild på mig i profil på köpet, för det tror jag aldrig att jag har medverkat i förut.
 

Seminarieuppgift

10 timmar senare
 

Di Leva - Ljus och Kärlek*

Ljus och Kärlek* Vilken upplyftande kväll jag och mor fick uppleva. Rymdkramar till alla!
 
 
 
 
 

RSS 2.0