Tidiga mornar -.-

Sebastian och mor sitter i soffan och tittar på Guldbaggen. Jag sitter här och spyr av trötthet. Måndag.
Ändå hade vi sovmorgon idag. Är inte det det bästa som finns? :) Uppfriskande och på något sätt ALLTID mindre stressigt än när man börjar klockan åtta, även om man har precis en och en halv timme på sig som vanligt. Måste vara att man rör sig mkt långsammare när man är trött. 
När vi ändå är inne på ämnet så kan jag ju nämna att det är fuckin omänskligt att tvinga både arbetare och studenter upp så ohyggligt tidigt på morgonen >_< Man mår sååå mkt bättre när man får gå upp lite senare, bara att börja nio är en stor förbättring. Jag menar, kom igen, vi lever inte i ett bondesamhälle längre, varför måste vi gå upp med solen? Jäkta inte för fa-an, chilla lite, vi har all tid i världen. Dom behandlar oss som trälar.


Sååå, vi hade intressant historia lektion och jag är färdig med mina instuderingsfrågor före alla andra ofc, för jag är ett STUD!
Sen hade vi teater, och vi skrev ett kontrakt om vad vi skulle göra för att lyckas med slutproduktionen. "Inte självbomba sig själv" //Malin "Inte få AIDS" //Jennyfer <3

Vi fika efter skolan, men det visste ni väll redan :* Mysigt<3 Jag åkte buss hem, tog min medicin, åkte tillbaka och gick på vänstermöte. Jättekul att börja med studiecirkeln, kämpa lär, igen. Att diskutera är verkligeb peppande :D


Stumbled upon this picture and found it entertaining ^^ aaaah, americans<3





When you want it
It goes away too fast
Times you hate it
It always seems to last
Just remember when you think
You're free
The crack inside your fucking heart is me




Slitet<3

Kommentarer
Postat av: RR

Så vadå? Är du moderat? Socialism i rätt dos (se Sverige pre Heil Reinfeldt) gjorde Sverige till ett föregångsland i välfärd och antal levnadsår. Fast lite svårt att tolka, är du för eller emot socialismen?

2011-02-05 @ 16:48:27
Postat av: My

Hahahah, nej, nej, jag är vänsterpartist xD Som det står över bilden "Stumbled upon this picture and found it entertaining ^^ aaaah, americans<3" så hittade jag bilden och tyckte att den var rolig. Tydligen en amerikan som tror han var smart med sitt argument.

Om du kände mig hade du definivt fattat att jag skämta :P

2011-02-05 @ 23:48:10
URL: http://newwt.blogg.se/newwt/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0