Red Thread Games fangirling

aaaAAAaaaah sitter och fangirlar över Red Thread Games nästa spel Draugen som är ett survival horror adventure spel som utspelar sig i Norges fjordar under 1920-talet. Så coolt! Samtidigt kollar jag på deras senaste uppdatering om Dreamfall Chapters på EGX Rezzed. Oh gosh, det kommer bli så episkt när det kommer ut :')
 

*nerver*

 
 

The terror of the Nerds - Excercise

Ännu en dag av kaffe och knäckebröd med hummus. Och min uråldriga spellista Concept Art. Och rökelser. Allt är sig likt ändå. Ryggen krasar i vanlig ordning, mina ben är stela och min axel lyckas alltid byta position under natten. Jag skulle aldrig göra den här bloggen till en träningsblogg, jag avskyr det. Kalorier, näringsämnen, gym... Sånt har alltid vart helt ointressant för mig. Men. Den bistra sanningen är ju den att jag känner mig oerhört svag, jag kan inte ens bära matkassar en längre bit. Min rygg gör ont, mina förgångna magmuskler bär inte upp mig ordentligt, jag är stel i nacken och i höfterna. Jag har en tråkig och knakande akademikers kroppshydda helt enkelt. 
 
Jag måste börja träna.
 
Inte för att få #1 Beach Body 2014, det skulle vara ett minst sagt ouppnåeligt mål. Men att bli starkare igen. Och jag frågar mig själv: Vad vill du träna? Inget är förstås svaret. Men om du måste träna, vad skulle vara minst hemskt? 
  • Bollsporter är idiotiskt. Jag är fett bollrädd. Plus att jag får panikkänslor av att se blonda tjejer med hästsvans och stora vadmuskler iklädda vita sockar springa mot mig.
  • Gym kan vara det mest tråkiga människan har uppfunnit. Det luktar fot och svettigt läder, och vem vill sitta i en maskin och titta på sina syntetklädda ben som trycker en vikt framför sig medan de andra på gymmet tittar på din dåliga teknik och ditt rödflammiga ansikte? PLUS att jag inte har instagram eller en cool smartphone att visa folk hur duktig jag varit genom att ta kort på mina gympaskor och en vattenflaska, så då är hela aktiviteten helt meningslös, obviously.
  • Simning i badhus är uteslutet. Jag får lockigt hår efter att jag har badat, jag hatar folk i badkläder (för det är fult) och mest av allt är jag rädd för omklädningsrum. 
  • Ridning? Ja! Då kan jag iaf låtsas att jag är Aragorn. ...Om jag inte hade såna dagar då jag inte står ut med att vara ful framför andra. Och de dagarna kommer med jämna mellanrum. Och att jag då frivilligt skulle ta på mig en hjälm och åtsittande byxor är uteslutet.
  • Kampsport. Det gör ont och jag vill inte att någon ska titta på mina fötter :(
  • Yoga är alldeles för långsamt. Lugnet infinner sig knappast, istället kommer tankarna om vad jag skulle kunna göra istället. Typ som att betala hyran, söka lägenhet, spela Alien v.s. Predator, ÄTA!?!
  • Dans? Ja ta mig faen! Men inte på Friskis där alla tar fyra steg åt höger och sedan åt vänster och klappar i otakt till musiken, där de skriker "Bra!" fast jag snurrade åt fel håll och ser ut som en förvirrad neandertalare i stan. Nej tack. jag vill ha någon som skriker att jag gör fel, stänger av musiken, kommer fram till mig och petar rätt mina knän, sträcker min rygg, vecklar ut mina fingrar. Jag vill ha Dans-Eva igen! 
Jag skjuter upp träningen på framtiden. Just nu tänker jag: När jag har flyttat till Göteborg kan jag dansa med mina vänner i en hyrd lokal med hög musik och en stor spegel. Där övar vi in koreografier och stretchar, tar en kaffe efteråt, skrattar. Då tror jag att jag skulle fortsätta. För jag hade det livet en gång, och jag har aldrig varit så pigg och stark som jag var då.
Nu ska jag sitta vid datorn hela dagen och leta artiklar som handlar om moskéer. Hej då magmuskler! Hej melankolisk musik och kaffe!
 
 
 
 
 

Wii U Zelda edition

Kan vara början på det bästa sambolivet ever. 
P.s. Babben är också nöjd.

Radavstånd 1,15 och kärlek

Att ändra radavstånd från 1,5 till 1,15 är dödsstöten för mig och Matilda. Vilken sorg. Men jag tänker fangirla ännu en gång över Ronjas skillz (se föregående inlägg) där hon målat av mig i min insomnia. Hon är så söt, och begåvad.
 
 
 

A Ronja to the Past

Mina vänner är så modiga. Och den modigaste av dem alla är My own Hero of Time and Snapchat <3
 

Livet är pannkakor på en söndag

Livet passar mig ganska bra just nu. Dagarna passerar och jag behöver knappt gå ut. Jag kan lägga mig sent, vakna sent, spela tv-spel, kolla på Game of Thrones, skriva lite och träffa Matilda senare på kvällen för att skriva lite på litteraturöverikten. Igår skrev jag mitt motivationsbrev, tycker att mitt första utkast (se ovan) var helt okej ändå. Förutom att det var en lögn. Inget gör mig mer exalterad än pannkakor en söndagsmorgon. Nu ska jag äta anammas bästa produkt någonsin medan jag lyssnar på Scatman (som har en helt annan betydelse för mig nu som vuxen än vad det hade för mig som barn, *hemhem*).
 

Hogwarts House Cup

Har taggat inför denna fest i veckor, igår slog det in. Jag (som Ron Weasley) och Elin (som Lavender Brown) begav oss ut i mörkret och fann Hogwarts. Trelawney välkomnade oss och vi blev indelade i elevhem. Vi spelade Quidditch, körde utmaningar och hängde i the common room. Jag och Umbridge vann the house cup! Känner mig så pepp på livet!
 

Feminazi


Att störa Marcus

är inte märkbart lyckat
 
 

Break it down, Babben

Jag och Babben rockar till The King of Pop, Rock and Soul. Idag ska jag och Matilda bestämma oss för problemformulering och skriva ett PM: Men först: Break it down, Babben!
 

Steam Powered Giraffe kväll

Vilken superdag :D Har dansat en massa! och kan bara inte sluta lyssna på Steam Powered Giraffe. Jag vill också vara sådär kreativ som de är, de är nog de bästa förebilderna man kan ha.
 

Cutiepie

 
 
 

RSS 2.0