This choreography makes me wanna SCREAM

Dansen rullar på. Vi dansar The Drill, Jackson 5 Medley, Smooth Criminal, och igår började vi på Scream. Inga större problem, förutom att den går i 100km/h... Ni kan se koreografin från 3.06 till 3.36.
 
 
 

Min kära samhällskritiska lilla bubbla

Konferensen på skolan gick bra idag :D Det var första gången jag redovisade på det här universitetet, och första gången på länge jag redovisade på engelska. Men det gick fint, förutom att jag råkade säga "goats generate offspring, milk and eggs". ehem.
 
Nu ska jag götta mig i att jag är färdig med kursen Thematic Issues (om jag blir godkänd dvs, eeeeeheeh) och dricka kaffe, kanske äta en bulle. Livet är fullt av möjligheter. Imorgon är det klassfest, det ska sitta fint :) Vi ska bli salongsberusade och snacka revolution. Jag älskar den samhällskritiska bubblan jag sitter i, jag älskar att folk nickar när jag säger att empowerment är ett kasst, simplistiskt begrepp. Vill.aldrig.komma.ut.i.arbetslivet.och.möta.verkligheten.
 
(Måste ha med en bild av Shikhee D'iordna från Android Lust för hon är så jävla bäst)
 

Tripping a Blind Man

Som sagt så är mini-uppsatsen färdig ^ Jag är väl halvnöjd. Det är inte det bästa jag har skrivit. Jag kan inte komma ifrån min inverterade-skrivstil. Jag skriver alltså allt extra krångligt och typ bak och fram. Jag kan inte sluta! Behöver typ gå om mellanstadiet. Hoppas examinatorn har överseende. 
Idag är det stormbyar över Göteborg, och det är ju alltid mysigt. Jag lyssnar på Type O Negative och läser mina klasskompisars uppsatser (säger man kollegor nu när man är vuxen?). 
You want to play God and I know you will
If that's the case I'll be the devil
 
Patience is divine but the virtue is not mine
Turn your cheek gets ripped off
That's why God gave us four

Nyår 2014 <3

Nu kommer bilderna från nyår! Berättade jag att det ballade ur? Inte? Kolla här då <3

Gott nytt år (och framtidslöften)!

 

Gott nytt år! Festen i Göteborg var grym, en utav de bästa jag varit på faktiskt. Så bra att jag glömde min kamersladd hos L3 (Lucas, Lisen och Linda). Så ni får bilderna så fort jag sätter mig på en spårvagn :) Så länge kan jag ju säga att både jag och Marcus är excited för det nya året. Jag brukar aldrig ge nyårslöften, mest för att jag har varit nöjd med min tillvaro och hur jag har agerat. Jag är fortfarande nöjd, men jag skulle vilja höja min level så att säga. Då menar jag aktivitetsmässigt tillexempel. Jag vill inte bli så seg och stillasittande, mer: "upp och hoppa, ta en dusch, gå en promenad till affären" istället för "kravla upp ur sängen, lunka runt i pyjamas och sitta vid Facebook till klockan sex".
 

Fortsätta med dansen tillsammans med Suss och Lotta såklart! Nörda mer, mer rollspel! Och fortsätta med plugget i vanlig ordning. Skaffa mig ett jobb i sommar kanske vore smart :P Men framförallt att fortsätta utvecklas och förundras:

 

I do not need uranium or your fossil fuels.
Friction from curiosity powers my hydro-tubes.
Answers stem more questions and grow my algorithms anew
If there’s no concepts to grasp what would I do?


RSS 2.0