Estet reunion

Är det inte fantastiskt att ha en nyårsmiddag med de bästa människor jag någonsin träffat? Jovisst, ikväll smäller det :)
 

A perfect concert my best friend

Nightwish, sluta vara så bra, ni distraherar mig från fråga 2 på hemtentan! Jag vill ha Wacken dvdn nu!
If you read this line, remember not the hand that wrote it
 
Walk within my poetry, this dying music
- My loveletter to nobody

Robert - A pocket-sized tribute

He carries all those who are not believed in and those left behind,

he creates them again in his solitairy mind.

 

Grimner - Blodshymner

Jag slåss tappert mod hemtentan med Grimner som fanfar! Ta och lyssna på detta magnifika band genom att klicka här!
 
 

I'll grow back like a Starfish

It's true I always wanted love to be hurtful. And it's true I always wanted love to be filled with pain and bruises.
 
I am very happy 
So please hit me 
I am very happy 
So please hurt me
 


Julafton 2013 i Västerås

Jag älskar er allesammans <3
 

Julpromenad i bilder

 

Lilljul i bilder

Varning för många vovve-bilder!

Lilljul med Marcus ikväll ^^

Strax kommer den lille-store, det blir cognac glögg och juleklappar i mängder :D
 

Hemtentan är här, och snart min babe också!

It has begun. Hemtenta är en del av julkänslan för min del; att käka godis, ha panik och frånvarande klappa en hund som ligger vid fötterna är en helt okej jul ändå. Jag har redan skickat tre mail till kursansvarig dock. Hon har inte svarat, Hehe, det mesta är sig likt. Såhär kommer jag nog se ut mestadels av den här tiden.
Imorgon kommer min babyboo till slätterna för att fira jul med mig och min familj. Han har förresten fått ett jobb som gymnasielärare i religion nu i vår. Livet är fint :) Han är fin :)
 
 

Vår Damien

Lille gammelkatten, nu ligger han och sover i köket efter en operation hos veterinären. Hoppas allt blir bra nu <3
 

The Humbling River

Braved the forests, braved the stone, braved the icy winds and fire
Braved and beat them on my own, yet I'm helpless by the river
It'll take a lot more than words and guns, a whole lot more than riches and muscle
The hands of the many must join as one, and together we'll cross the river
 
 

Världspremiär av The Hobbit del 2

Waow, världspremiären av The Desolation of Smaug var fantabulös! Bättre än ettan, tycker jag. Vissa brister, som att majoriteten av orcherna är datagjorda, mer teatersmink tack! Men Martin Freeman som Bilbo lös verkligen upp varje scen han var med i, en grym utveckling av en karaktär. Can't wait for next year :D Vi nördar klädde såklart ut oss, jag som hobbit, Robert som en ranger och Marcus som en väldigt reslig dvärg <3 

The Hobbit - The Desolation of Smaug

Ikväll är det äntligen dags! Nu ska jag, Marcus och Robert dricka glögg och kolla på The Hobbit - An unexpected journey, extended version och peppa! Bästa platserna i biosalongen och HRF kvalité, NÖRDERIER PÅ G!
 

Remember; I am a diamond

Usch. Vissa dagar är tråkiga och jobbiga för sinnet... Tack för att Steam Powered Giraffe finns. Försöker komma ihåg att: I am a diamond.

Älskling

 

Ett liv som gris

Det händer igen, och igen. "Detta är inte en generell bild över grisindustrin." JO DET ÄR DET, ERA JÄVLAR. 2009 avslöjade Djurättsalliansen avskyvärda förhållanden för grisarna på svenska farmer, nu kommer bilderna från oktober-november 2013 och ingen förändring finns att skymta. Ingen har ställts till svars.

Inga undanflykter finns som försvarar ditt köttätande, inte en enda. Du ljuger för dig själv. Välj vego i jul, och föralltid. Jag är trött på att bli nedtystad. "Sluta pracka dina vegan-idéer på oss, alla får göra som man själv vill." Nej. Att låta förtryck bestå är en skam för människorasen. Vet ni vad? Om ni äter kött är ni idioter. Om ni tycker att det var militant sagt, fine, take my military boot up your ass.

 


Stefan de Vylder

God morgon! Snart besöks jag av Nono, Victoria och Belma för att börja med vårt grupparbete om Shanghai som en hållbar stad.  Resten av dagen spenderas med två öppna föreläsningar av Stefan de Vylder, först om eurokrisen klockan 14.00 och sedan om Chile klockan 18.00, båda på hlk. Kom och lär av en vettig (smått vänstervriden) nationalekonom!
Jag tipsar också om hans bok Utvecklingens drivkrafter som är alldeles ypperlig! Och ännu ett tips för er som sitter och pluggar febrilt: Terry S. taylor med sig album Imaginarium är hur groovy som helst!
 

Hållbara städer i Nord och Syd, Nattplugg

Kursen Hållbara städer i Nord och Syd är nu påbörjad :) Vi ska gå igenom etiska, sociala, ekonomiska och ekologiska perspektiv varje vecka, och denna vecka börjar vi med det geografiska perspektivet. Klockan är snart två, Marcus ligger och snusar och mina ögon börjar bli väldigt trötta efter att ha läst i fetingboken Geographies of Development och ett helt dokument av nedanstående kvalité.
Men jag är ändå peppad! Mestadels för att jag nu har kollat upp Master utbildningar och ännu en gång fastnat för Globala Studier i Göteborg. Det kanske inte är en så dum idé ändå...

RSS 2.0