so cute lmao

Vad är det med brasilianska fans? Dom kan inte skriva "I love this song" eller "You're so handsome, Justin Bieber" eller "This Oasis album wasnt as good as their last one" eller vad som helst. Det spelar ingen roll vilket band eller artist det är. Detta verkar gälla alla människor från Brasilien. Det enda dom skriver är
"LMAO!!! I LOVE THIS SONG, COME TO BRAZIIIIIIIIIIIIL!"
"WHEN ARE YOU COMING TO BRAZIL?"
"COME TO SOUTH AMERICA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
"OMG ROFL, I WANT TO LOOK LIKE THE GIRLS IN PUSSYCATDOLLS, WHEN ARE YOU COMING TO BRAZIL?????!"


gosh

Economics

Efficiency, sustainability,
and preservation are the
Enemies of our Economic System


2 år



Älskling, aldrig mer.

Next ---->

Open up your eyes. Revolution is around the corner. Take that step. Or we'll loose it all. And we will fall alone.


Ge mig förslag

Oh thats right. Jag ska ju köpa mig en mobil strax eftersom jag TAPPADE MIN I FUCKIN SJÖN... såååå, har ni något förslag på någon bra? som ligger vid 1000 krs gränsen.


Trapped

Hur kul är det att sitta inne nu när det blåser så himla underbart ute? Gå ut då. Nej, jag är sjuk. Igen. Will always be.
I need my nature >_<

Metaltown 2011<3

METALTOWN I FREDAGS!!! Och baby, det kommer jag leva länge på<3
Gick med meeks och Robert och dagen började med massa motgångar, men vi övervann dom och solen sken, vi kom in, vi såg en hell of a show med Hellzapoppin (freakshow), samt Cavalera Conspiracy, Doctor Midnight and the Mercy Cult, Anvil och avslutade kvällen med SYSTEM OF A DOWN!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dom körde både Hypnotize, Forest och Holy Mountains, alla mina favoritlåtar :') Jag grät under Question och det var en så stor upplevelse att se dom som är en del av ens ungdom och nutid. Dom har gett mig så mycket, och dom gav så mycket live. Det var bättre än jag någonsin drömt om :D
Och som slutnummer spelade dom Sugar<3 Och till er stackare som har missat denna genialiska låt, varsågod:




Peaceful loving youth against the brutality
of plastic existence
Pushing little children
with their fully automatics
they like to push the weak around

The end of the beginning

Sooner or later I have to write about the end... Jag har inte reflekterat än. På allt det underbara jag har varit med om. Om leenden som möter en när man går igenom korridorer. Kramar från alla håll, glädjetjut i en hög på ett becksvart golv.
Dansstudions speglar. Utpumpade människor som skrattar åt hur svettiga dom är. Rädslan att DansEva ska gå förbi en under stretchningen.
Välförtjänta timmar av FIKA och babbel i mun på varandra. "Esteter kan aldrig hålla tyst och vill alltid stå i centrum."
Promenader i ett led i snön. Vad händer när vi går igenom Alhagen? Det vet ni: Slagsmål, baby. Alltid, hur kan man låta bli?
Att kasta oss ut tillsammans. Att växa. Det fick ni mig att göra. Hur kan man återgälda det? Kanske genom att hålla ihop. Så gott det går. Nu är vi inte en klass längre. Vi är vänner. Gamla klasskompisar....
Men magin vi utövade tillsammans på scen och bakom, den glömmer jag aldrig. Tack.

"Ni har en själ. Det är sådana här grupper som får nobelpriset." //Arvid





Dom underbaraste människorna i världen. Tack för stödet och vänskapen. Tilliten och skratten vi har haft ihop. Vi älskar er.



Nu gråter jag. Jag saknar er redan.

2 Bad

Den sexigaste mannen någonsin. Watch it and enjoy.


RSS 2.0