Sexiest Man

Jag firar en färdig uppsats med veggo sushi och Iran-godis till efterrätt :D Plus världens sexigaste man som någonsin rört jorden. Ser ni hur han drar henne mot sig? AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH<3


Sexiest Man

Jag firar en färdig uppsats med veggo sushi och Iran-godis till efterrätt :D Plus världens sexigaste man som någonsin rört jorden. Ser ni hur han drar henne mot sig? AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH<3


Bus i grupprummet

Här sitter jag och lyssnar på Majoras Mask soundtracket. Precis blivit färdig med att tvätta trosor och strumpor i mitt handfat med Grumme diskmedel.
Imorgon har min grupp sovmorgon :D Vi börjar HALV ELVA! Herre min Je...

Jag ritade oss tre på tavlan :D

Och råkade rita en snubbe som blev jättelik Mandark ifrån Dexters Laboratorium :O

Söta!

Becky har en skrattattack under fikapausen i vanlig ordning ^^

Uniqueness

Elin, Becky och jag stuffar loss till Scooter, Pandora och just nu (när jag får bestämma) Dvar :D Arbetet går så jäävla framåt, snart färdiga. Detta är mitt all time favorite word som jag hittade under arbetets gång "Uniqueness". NamNam!

Hymn to the Immortal Wind


Har kommit in på den där bra delen av youtube igen. Kärleken flödar ikväll<3 Jag vet bara inte vilken av alla låtar jag ska posta, men det får bli den här:

Out of kvinnogrejer? = Out for a walk

'ello! Skulle köpa ehm... en-gång-i-månaden-kvinno-grejer på Hemköp, men nej "Nordea funkar tyvärr inte idag :)" Hur klarar man sig utan sådana här artiklar?
To ease my troubled mind, I went for a walk.






Kolla va miserabel jag ser ut x) Nu blire käk med The King of Pop spelandes i bakgrunden :D

The Stand

Jag trodde att kvällen igår skulle bli en kväll i tristess när jag insåg att Hemmakväll inte hade några Stephen King filmer som jag inte redan sett. Jag gick ändå till affären för att låna Super 8 producerad av Steven Speilberg som ändå verkar riktigt bra. Men i jämförelse med The King... No. Men när jag kom dit, stod där framför mig: The Stand. Som jag har längtat att få tag på den! 6 timmar senare var jag överväldigad av detta epos. Flera gånger satte jag händerna för munnen "Herregud". Det är ett mästerverk. Läsa boken i sommar? Ja.




Lyssna bara på det här enastående namnet: Randall Flagg. Säg det högt. Den ondaste av dom alla.
Favoritkaraktären var Tom Cullen, the retard <3 "M-O-O-N. That spells deaf and dumb" "M-O-O-N. That spells x." <3
Och surprisen var när Stephen själv dök upp på tv:n! Haha !

Djurens Rätt på marknad :D

Gårdagen var awesome med Djurens Rätt. Många var jätteintresserade och älskade tzayspetten och veganmuffinsen vi bjöd på :D Och vi fick många underskrifter mot ICAs burhöns. Att vara kossa var himla kul, barnen kramade en och blev alldeles saliga... eller började storgråta. Att dansa i solen, i den kodräkten i ungefär 2 timmar var så jääävla drygt varmt x'D Jag kände hur svetten rann i min panna, och luggen låg självklart i ögonen. Det värsta var när det frenetiskt började klia på min näsa. Men kul vart det!


Linda och Bahman :)



Linda som Ko ^^


Jag som Ko ^^

Forever Michael

2 år och 11 månader. Jag saknar dig.


Kon Kornelia har anlänt!

Det blev ingen kycklingdräkt. Men det blev en kodräkt istället :'D




The revengo of the cow!
Det kommer bli varmt... Vaaaaaarmt

En kalv med möjligheter

Sitter i biblioteket och jobbar as usual. Men goa brudar har jag med mig! Becky är saknad dock :(
Hittade den här fina bilden på ICA Maxi i Jönköping i förrgår också btw. Den tyckte jag var... festlig. Och full av lögner.

Calm

Jag åt precis en hel rabarb :$ Kan man inte få magkramp av det?
Jag orkar inte med Robert B. Potter asså... Jag vill bara sova. Kvällen sjönk i värde ytterligare när jag såg att klockan slog 20.00, exakt dne tiden då biblioteket stänger. Så jag får betala ytterligare 50 kronor. FML for the realz.
Men idag när jag släppt av Becky vid busshållplatsen hittade jag två vackra träd. Det var den bästa stunden på länge. Just då kände jag mig inte rädd för någonting. Full av tillit bara :)


Så spela roll det där med pengarna och alla värdsliga problem. Det finns saker som väger upp allt med flera ton <3

Rep fail!

Helgen var jättekul! Fest med esteter och på söndagen åkte jag och Sebastian till Skara för att repa. När vi var där fick vi ett sms av regissören att det var inställt. FAIL! Men vi fixade det fint för oss ändå, vi gick på forntidsmuseum, fikade och låg i gräset på en kulle <3












Loggbok, dag 17

Loggbok. Dag 17. Arbetet fortsätter. Plutonen har bytt läge, från universitetet till en mer skyddad position i anförare Ekmans läger. Provianten i form av torra jordnötsringar och gamla godisar börjar sina. Spänningen är påtaglig i rummet. Tystanden stiger och luften smakar unket. Vi minns inte något av våra gamla liv längre, varje dag är den andra lik i skenet av den enda ljuskällan från våra tekniska under, våra enda tittfönster ut till omvärlden.
Varje gång jag smyger bort från min hörna mot wcn kastas förargade blickar. "Ska hon gå nu igen? Vi kommer aldrig bli färdiga" hör jag hur dom tänker.
Det är dags att fortsätta det envetna arbetet. Metoddelen stirrar mig hånfullt i ansiktet. Jag hör befälhavare Rothén muttra: "Jag har dille på smala marginaler." Galenskapen är inte långt borta.

Klart slut, menig Falk.



Kycklingdräkt

Jobbat på stenhårt idag med kära gruppen :) Sen vare djurens rätt möte på vegankaféet. Nu har jag fått massa att göra! men det känns bra :D Vi ska ha en manifestation den 26e, så jag ska blandannat beställa hem en sån här dräkt, hoppas det är jag som får springa runt i den också x)

Sa jag förresten att jag får spela teater i sommar?! :D Ture Sventon och Den Inbillade Sjuke av Moliére med Charlies Teater i Skara, whoop :D

Madoka Magica




Har precis kollat färdigt på en grym serie. Jag tyckte den var lite "lätt" i början. Nästan som sailor moon. Men wow va den växte! Madoka Magica, se den! Den har ett underbart soundtrack också <3

Min teatersjäl kvider

Har druckit tre dagar i rad nu, herre min jesus. I onsdags träffade jag Frida och Sebastian. Vi blev bjudna av Roger på föreställningen Sandlådans Uppfostrare av estettreorna <3 Dom var hur bra som helst, så starkt budskap, så fruktansvärt roligt! :') Sen fick vi ÄNTLIGEN kolla på vår gamla slutproduktion, åååh den var så bra om jag får säga det själv. Jag saknar det <3 Lukten på teatern, sminket, manuset nerstoppat i ryggsäcken, klassen <3

Nästa dag (torsdag) såg jag föreställningen igen, men med resten av klassen x) Och vi träffade Eva, Roger, Arvid och Embla som sedan gick ut och åt med oss :') Fantastiska hela bunten! Tack, klassen, ni är dom bästa människorna som finns!











(Gammal teaterövning som vår klass var bäst på. Denna gången vi spelade in gick det sådär dock :P)

Igår vaknade jag upp hos Karolina och Jonathan, jag sprang och väckte Bastian i soffan och vi gick och åt frukost på brödboden. Sen tittade vi på när tvåorna repade på sina scener, jag kommer inte kunna komma och se dom färdiga på onsdag nämligen :( Men det var sjukt bra redan i detta stadie!

Jag blir så sugen på att börja spela igen, så sugen att jag nästan dööör. Jag hoppas jag kan vara med på Charlies Teater i sommar med Sebastian! Jag vill, jag vill, jag vill!

Swag


Ouff

Bröllop!

Min kusins bröllop var grymt :D Har bara bilder på mig och min syster då jag tog de "seriösa" bilderna med mammas kamera.



Nu börjar kampen för att hålla sig kvar på högskolan igen. Bring it on!

Personligt brev

Färdig med CV:et, nu är det dags för det personliga brevet. Jag behöver inspiration! Jag vill VERKLIGEN få praktik på Djurens Rätt i Stockholm, det vore så coolt. Men det blir säkert inte så, fick reda på att det är så många som söker. Om dom bara visste att jag är bättre än alla andra! ;)

Nej, jag måste sova, grupparbete imorgon! Livet rusar.

Automatic and out of my reach

Otroligt mysig kväll igår med Becky <3 Vi var vid brasan i Gislaved, det låg vid vattnet, serenity <3 Sen drack vi vin och tjöta, och blev biten av hennes djävulska men gulliga katt Sunkis :D Idag hade vi picknick ute med pannkakor och läsk :D Yummy!

Nu har jag världens fest med mig själv och Slipknot, bästa låååten!

Jag skaaa ta tag i CV:et, men inte nu när jag är sprallig :D Jag fick VG på första reflexionen, btw, Hållbar Teknik, YEES :D

RSS 2.0