Anarchy Online

Jag tänker börja spela Anarchy Online ta mig fan. Spelet har funnits ute sen 2001, så nu är det dags. Det kommer säkerligen inte leva upp till mina förväntningar, ett MMORPG som det är, men storyn verkar iaf najs, och soundtracket är hittills gudomlig (inte konstigt då det delvis är skapat av norrmannen Tor Linlokken).

Lägenheten färdig och en eloge till Marcus

Nu är lägenheten färdig! Eller ja nästan. Jag behöver lite nya bilder på väggarna och en spegel vid skrivbordet. Jag är helnöjd :D Men jag hade aldrtig klarat av det så snabbt och smärtfritt utan Marcus. Helfina Marcus som lagar veganpizza till mig, bjuder upp mig till dans till sentimentala 80-tals klassiker och lyfter mig från soffan till sängen när jag inte orkar röra mig en millimeter. Stående ovationer till honom <3
 
 

How are you going to go to heaven?

Morgonkaffe på taket med God is not great, dagen kunde inte börja bättre. Boken (som tydligt och med en svidande fräckhet pekar ut hål i människans behov av en skyddande gud) fick mig att minnas flickan Mandy (längst till vänster på bilden) på Lapalala Wilderness i Sydafrika som fattade tycke för mig och Elin. Hon anförtrodde mig sin hemliga kärlek för pojken Josh som gick i hennes klass, men skyndade sig att tillägga i viskande ton att hon inte var "den sortens flicka". Mandy kom en morgon med glittrande ögon och frågade om jag var religiös. Jag visste redan var hon stod i frågan, och sa urskuldande "No, I'm sorry." En strimma av panik flög över hennes ansikte och hennes kropp spändes i förskräckelse. "But... how are you going to go to heaven?". Jag tittade på Elin, och Elin vände sig till Mandy och svarade: "We don't believe in heaven." Mandy vände sig om och gick.
 
 

Nya lägenheten

Nya lägenheten ! (Please don't mind the heaps of clothing) Jag är taggad idag!
 

Första flyttdagen

Idag fick jag tillgång till min nya lägenhet som är två trappor ned :D Den är himla fin, med vissa skavanker som man förhoppningsvis kan gömma under diverse fangirl items :'D Det är hiskeligt varmt idag och jag svettas sönder efter bara en enda vända upp och ned för trapporna bärandes högar av handdukar och gamla vinterkläder.
Oh, one more thing: Kött är mord.

The Deep and The Old God

Så mycket mys och så mycket Skyrim på ett enda dygn tillsammans med han jag nu i mitt huvud kallar för The Old God eller The blue of the Kin. Han tillbeds av Maerum släktet (och av mig) som "the god who fell from the sky", and indeed he did.

You say that workin' is what a man's supposed to do

Veckan har varit rent ut sagt awesome med snyggaste Ronja och Michelle hos mig <3 Tack babes! Idag har jag pratat en väldigt massa i telefon, städat upp lite smått i min lägenhet, diskat och haft fest i min enkla boning som jag kommer sakna så mycket när jag flyttar ned till en lägenhet med kök på tredje våningen i detta lägenhetskomplex. Men det blir nog bra det också, jag är trött på att få mina fat krossade och min ketchup snodd.
 
Nu ska jag på en rundtur på stan, sen ska jag återvända till min Marcus. Eftersom han har jobbat hårt idag och inte jag så tänkte jag länka Michael Jackson - Working Day and Night som passar sig ytterst bra (plus att den är jävligt groovy), men blogg.se vill inte idag. Så sök på den, seaaaarch or die, f(r)iends!

Ron Skyggande Laman Söberg

Min Ronja has arrived. Jag kan inte vara lyckligare.
 

Marcus <3

The sweetest perfection to call my own

Fancy Night <3

 

Avslutningsfest

Har avslutningsfest med familjen. Helvilt som vanligt! Hoppas ni har det lika bra som jag har det :*
 
 

Curse of Chucky

Så Chucky släpper en ny film och jag är excited som fan of course! Jag kollade på trailern... vad fan, han ser ut som Honey Boo Boo child x'D Så jävla ledsen blir jag. Min man </3 Jaja, jag taggar ändå inför oktober då den släpps på dvd :D
Vi kan ju slänga in lite bilder på den gamla Chucky och andra hetingar när vi ändå håller på :')
 
 

Metaltown 2013

Metaltown var allt och lite till. Camp Rövskägg (senare omdöpt till Camp Natthumor) som jag och Linda råkade hamna i var inbott av de goaste människor ni kan tänka er, omtänksamma och alltid med slående one liners i rockärmen. Ghost var underbara, absolut en ny favorit för mig. Jag och Linda fick våra böcker signerade och händer skakade av ingen annan än Shawn Crahan från Slipknot, jag tog i Sids hand då han släpade sig förbi den galna publiken (Linda greppade tag om hans ädelstenar), och ja vi stod allra längst fram på Slipknot. Det trycket som man bara hittar på en metalfestival är fuckin oslagbart, det gör mig så lycklig. Showen i sig var ursnygg de körde Gently och jag dog och (Sic) fick mig att totalt tappa all kontroll. På lördagen kom älsklingarna Kim och Louise, och Kim lyckades haffa några norrmän som köpte alkohol till henne och pussa godismannen. Jag trodde att jag och godismannen hade något alldeles speciellt, men ibland har man visst fel  </3 Korn var så jävla bra att vi tre nästan gick under. Fy satan, Jonathan Davis såg ut som att han var 20 all over again och vi smälte samman i en skrikande hög av eufori <3
Typ ingen av bilderna tillhör mig, btw ^^ Nu ska jag vara sjuk, dricka kaffe och kolla på Ghost in the Shell. Lyssna på soundtracket, vettja.

Liberate My Madness

Imorgon åker jag till Göteborg för att möta världens snyggaste Linda Filth, jag har saknat henne så mycket <3 Vi ska spendera hela Metaltown festivalen ihop, kommer bli episkt! På lördag kommer Pokémon Gul och Grön för att joina sin Pokémon Röd <3 Lycka att vi ska få se Jonathan Davis tillsammans!
Jag hoppas verkligen att Slipknot spelar The Blister Exists, Eyeless, Pulse of the Maggots, Only One och såklart Liberate <3
 

Under Kyssarnas Måne

"Will Dearborn", sade hon, och ryste vid ljudet av hans namn på sina egna läppar, trots att här inte fanns någon som kunde höra det utöver Pylon och bina. Så hon sade det igen, och när orden var uttalade vred hon impulsivt handleden inåt munnen och kysste den just där blodet bultade i ådrorna tätt under huden. Handlingen chockerade henne, dels för att hon inte varit medveten om att hon skulle göra så, dels och i ännu högre grad därför att smaken av hennes hud och svett hetsade upp henne. Hon kände en önskan att svalka sig på samma sätt som hon gjort i sin säng efter att först ha träffat honom. Som hon kände sig skulle det inte ta lång stund.
 
 
 
 

Taggar Metaltown

Skriver packlista inför Metaltown och taggar med en jäkla massa Korn! FY FAAAN vad bra det ska bli! :''D

RSS 2.0