Compassion never goes out of style

Ja, min första praktikvecka går himla bra här på Djurens Rätt, alla är trevliga och jag sammanställer information till deras hemsida dagarna i ända.
Något jag har observerat här i Hufvudstaden är något som jag aldrig sett på landsbygden där jag kommer ifrån.
Päls. Det behöver inte vara en divas pälskappa sedd på Östermalm, men istället klär pälsen allmänheten. Människor på pendeltågen, i affärerna och på gatan. Så många, ett dussin i varje ögonblick med pälsdetaljer på mössa och krage, på nyckleringen och väskan.
Har de reflekterat över det oerhörda lidande bakom sin minimala accessoar? Knappast. Om dom mot all förmodan har det, alldeles för tillfälligt.
Jag trodde inte att det var så utbrett...

Mot Djurens Rätts högkvarter!

Godmorgon!! Nu blir det inte mycket närmare än såhär. Idag åker jag till Västerås med den fetaste packningen i världshistorien. Fast det rekordet kommer jag att slå i vår när jag åker bort i tio veckor. Hursomhelst! På min praktikplats är det bara tillåtet att äta veganskt, känns jävligt najs (majs?)! Jag är en glad och nervös heeest och jag önskar alla mina klasskompisar lycka till med sina praktikplatser!

Floor Jansen

Jag har kollat massa Nightwish klipp hela dagen och jag måste erkänna att jag har en crush på Floor Jansen som ersätter Anette för tillfället. Hon har en sån energi och är så otroligt SNYGG!! <3 Jag önskar dom lycka till, men jag saknar fortfarande Anette </3
 

Välkommen hem

Jag kom precis hem till rostiga, mysiga Mariestad. Här hälsas man välkommen med middag, ljus och rött vin. Also, there was a package on top of my bed when i arrived.... Gissa vaaad? :'D Joooo, mina t-shirtar från USA ^^ Jag kan inte ta bild på dom, för min cam har lagt av, men ta två bilder på två fina sångare istället :D

 

Project Application Seminar

Sista dagen på denna kursen hade vi ett seminarium i ett antal timmar. Huffpuff.
Nu ska jag käka godis, skriva mitt CV och personliga brev till utlandspraktiken och spela The Secret World som jag har en free trial på. Aaawh yeah - sista dagen i Jkpg på fem veckor ska banne mig vara epic.

Hallows Eve 2012

Halloween festen var bara en stor klump av lycka och knasigheter! Där fanns The Jon, Anna Varney Cantodea, en ravnos och en gangreal i harmoni med varandra, två Slipknot medlemmar, Selene, Krueger, en japansk zombie lärarinna, en trasdocka och massa annat. Tack alla fina, vi är GRYMMA på att festa!

Bunny Rage!

Halloweenfest imorgon!! Såhär kommer jag att reagera om min turban inte vill sitta på mitt huvud, om mitt smink blir kletigt och om mina lösnaglar faller av.


Den röda tråden

Idag har det varit fullt ös må jag säga. Vårt grupparbete är nästan helt färdigt, och efter att ha jobbat från tidigt på morgonen så åkte jag till Skövde för att handla dekorationer och alkohol med Nemo och Robert. Sen åkte jag till Mariestad och fick se ett fantastiskt bra scenkollage regisserat från kära Lova Falk och uppspelat av Karolina Höijer och Amanda van Tol. Helt underbart, så lyckat, så fina bryt, så nära och starkt! Tack tjejer!

Klädbytardag :D

Idag var det klädbytardag på HLK :D Jag lämnade inte in några egna plagg, men jag fick Matildas lapp med möjlighet till fyra olika klädesplagg! Wiie!


Filmkväll hos Pete :D

Igår hade jag en himla trevlig kväll med folk från min klass :D Vi kollade på The Thing som var en GRYM film! Vi drack te med whisky-honung och åt kladdkaka som var bakad i en micro, student-style!


Molekyler kvarlämnade av Dani Filth

Här kommer bilder från Linas och Jhonnys lägenhet där jag ska bo under praktiktiden :) Båda är stora Cradle of Filth fans och Jhonny har samlat på sig en himla massa merch under tre år. Här fanns både dom första demolåtarna på kassett, scribbles gjorda av Dani och Danis scenkläder (som jag pillade på, så nu har jag tagit på honom). WAAAOW!!
 
 

I <3 Tvåtydiga Låttexter

Hi again boys and girls! Jag har precis shoppat loss på ebay. Två mycket efterlängtade varor är nu påväg hem till mig, nämligen Type O Negatives tshirt "Slow Deep and Hard" och System of a Downs tshirt "Mine is bigger than yours".

World Coming Down

Helgen var awesome och intensiv. Det ska bli jättekul att bo hos Lina och Jhonny, deras lägenhet var så HIMLA fin. Jag ska lägga upp bilder ikväll eller imorgon när jag är hemma hos min mobilsladd.
Idag ska jag bara klappa min hund och lyssna på det bortglömda albumet World Coming Down.
"I forgot. How could I forget?"

Lina och Jhonny :D

Idag ska jag få träffa systra mi + min svåger :D Yay! Det är dom två svarta filurerna på bilden. Kawaii!

Mot Stockholm!

Hi guys! Hade en jättebra handledning idag med Lars Hartvigson, har är grym. Hjälpte himla mycket. Nu sitter jag och dricker te och lyssnar på Mortiis. Snart ska jag med tåget och åka hem till Mariestad. Imorgon far jag till Stockholm för att hälsa på syster och svågern + för att kolla vilka bussar jag ska ta för att komma till min arbetsplats i Älvsjö. Shit, jag börjar snart. Tiden går så snabbt.
Och ja, jag har världens finaste linne på mig som jag fick av Karolina i födelsedagspresent <3 Mihihihi !

Rättelse

Angående det föregående inlägget, My Fairy Queen påpekade att man inte säger zigenare och att det är en löjlig utklädnad på en Halloweenfest. Självklart är det så, jag skäms lite att jag skrev det på det sättet. Vi döper om det till en Ravnos eller en sierska istället ^_^
Såååå idag blir det en lång dag. Här, ta lite mysbilder :'D


Zigenar-sierska

Nu vet jag vad jag ska vara på Halloween :') Nu behöver jag bara lösnaglar och vita linser ^^

Anette Olzon </3

Vafan händer??!! Linda Filth skrev till mig och sa att Anette Olzon och Nightwish har gått skilda vägar! Vad i helvete?? Varför försvinner alla underbara människor från band jag lyssnar på?! Dom ska sätta in Floor Jansen nu på den sista delen av turnén och hon är duktig. Men vad var det som gick så fel så att Anette inte ens kunde stanna tills Imaginaerum turnén var slut? Fan :'( Anette <3



HELG!

Nu är det äntligen helg!! Jag ska inte göra ett skit förutom att spela tv-spel, kolla på anime, äta godis, dansa och hitta kläder till Halloween. Ta lite bilder på min mun ^^ Why not?

Svar från David Michael Bennet!!

MAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH! Största lyckan! Jag och Robert satt och fangirla idag över SPG och vi bestämde oss att skicka ett mail till David och Bunny för att visa vår sympati över allt hat dom fått efter att The Jon blev sparkad. Och vi fick SVAAAAAAR av Daviiiid!! <3



LYCKORUS!!!

 

RSS 2.0