Julafton i Mariestad

God Jul! Hoppas ni har en go julhelg. Min fortsätter några dagar till, och hittills har den varit underbart lugn och härlig :) Jag har fått superfina julklappar! En massa väldoftande krämer, foot scrubs och annat för att hålla mig fin, böckerna Waste Lands och Misery (!), Alien Isolation (!) och Garrus från Mass Effect som en liten chibi-figur :3 Söte! Puss på er!
 
 

Hjalmars disputation

Min kusin Hjalmars disputation gick jättebra idag, och visst blev han godkänd och filosofie doktor. Grattis!
 

JULLOV - Sista helgen i Göteborg

JULLOV! Nu är mitt första halvår på masterprogrammet avklarat. Ja nästan. Vi har en uppsats att skriva till början av januari. Jag tror jag ska skriva om djur som utvecklingsgåvor, t.ex. att genom ActionAid köpa en get till en fattig familj någonstans i världen och få ett gåvobevis som man ger till någon i familjen som en julklapp. Det kallas cause-related marketing, och jag ställer mig frågan vad det faktiskt har för utvecklingseffekt. Så det ska jag jobba med över julen :) 
 
Idag däremot är det julstädning för hela slanten. Och bestämma mig om jag ska tacka ja till kurserna jag är antagen till i vår. Jag tror inte jag ändrar mig, men det krävs alltid lite eftertanke. Jag är antagen till Migration, Power and Identity och Understanding Culture som är en ganska torr och teoretiskt inriktad kurs, men som jag tänker kan vara bra för min Masteruppsats. 
 
Imorgon ska jag och Marcus gå på min kusins disputation där han lägger fram sin doktorsavhandling i humaniora. Det kan bli spännande. Sen kommer Robert och på kvällen ska vi se The Hobbit. Bra helg!

Tillökning i familjen

Sverigedemokraterna förstör allt som vanligt (och självklart Alliansens infantila ansvarstagande). Låt mig deppa ihop i några dagar innan vi tar tag i kampanjandet till omvalet.
In other news: Jag och Marcus åkte ut till Kållered idag och köpte badrumshylla (efter ett halvår) och två grisar till så att Babben får sällskap! :'D Vi är så lyckliga och vi kommer sova så gott inatt :D Låt mig presentera (från vänster) Babben, Bibben och Bobben!
 
 
 

RSS 2.0