How does one acadeem

 

Thankee-sai

Jag har slutat skolan! För en vecka sen exakt :D Jag har en uppsats att skriva klart, men den ska bara var tre sidor, say thank ya <3 Så nu dansar jag runt (Marcus ska på metalfestival i Örebro och åkte imorse ^^) och borde egentligen skriva mer än vad jag gör. Ikväll ska jag jobba sista dagen i veckan, det är mysigt! I helgen var jag hemma (och Olga var hos oss!), här är bilder ifrån det, och igår åt jag och Marcus burritos och jag gjorde fula miner :3

Stamrenovering med mental breakdown to go

Jag vill bara få sova. De gör stamrenovering i vårt kära lägenhetskomplex från november och 10 MÅNADER FRAMÅT. *gråter lite* Så oljudet är vardagsmat vid det här laget. De börjar alltid kl 7-8 också såklart, varför inte liksom. Den här veckan är de inne hos oss, och praktiska och hurtiga människor som de är så tror de att alla är lika glada i hågen som dem. Därför tycker de inte att de behöver ringa dagen innan och säga när de kommer - utan nöjer sig med att glatt knacka på kl 7. Och jag rusar upp med andan i bröstet, panik-klär-på-mig och ångestar över mitt degiga ansikte, öppnar dörren, försöker se vaken ut (spärrar up ögonen) och säger "HIHI ursäkta jag ska bara väcka min pojkvän", drar upp Marcus som har rödsprängda ögon och vars mentala hälsa hänger på en skör tråd (hans c-uppsats ska vara klar imorgon typ, vilket gör att han sitter uppe till kl halv 7 på morgonen). Helt plösligt sitter vi på balkongen med varsinn kaffe, utslängda ur lägenheten. Marcus gör klickljud med munnen för att hålla sig vaken. Jag får nippran.

Ny altan - Nya promenader

Idag delade jag ut min uppsats till de svensk-afghanska familjerna som jag intervjuade för min förra kurs. Jag fick så väldigt fina kommentarer utav examinatorn så jag ville tacka dem igen för att de ville hjälpa mig. Det var roligt att träffa dem igen :)
Idag var det sol. Så jag och päronen satt på den nybyggda altanen (what up!) utan hål i golvet (say what?!). Staketet ska vitmålas nästa år såklart, men det blidde fint. Sen tog jag och mor en promenad i vanlig ordning.
 
 

Cabaret premiär

Så jag såg Cabaret igen. Så jäkla bra! Denna gång tillsammans med föräldrarna samt Karolina och Emelie. Finfina bilder följer:

Reunion estet - Cabaret

Finaste, underbaraste dagen! Jag är så lycklig att jag åkte för att se esteternas 20e slutproduktion Cabaret med mina käraste. Showen var SÅ bra att jag vill se den imorgon igen på premiären (vi gick på genrepet ^^). Det var så härligt att träffa Roger och gå i "vår"gamla teater igen. Att ta en öl och snacka skit efteråt med flickera var en bonus såklart :D
 

RSS 2.0