Före och efterbilder

Såhär sur var jag innan jag hade en lägenhet i Göteborg
Såhär glad var jag efter jag hade en lägenhet i Göteborg
 
 
 

Classy examensklänning - Check!

Det är en fin dag! C-uppsatsen lämnades in igår och jag firade med Geordie Shore och med att sova ut ordetnligt imorse. Sedan har jag sökt sommarjobb på café och åstadkommit mycket utsmyckade formuleringar om mig själv i det personliga brevet. Nu har jag även beställt en examensklänning, IIIIH! Jag tror det blir megabra, vad tror ni?
 
 

MJ helg + GREJER

MJ Release festen i Göteborg var så jäkla läcker. Vi rockade loss på klubben Soul Kitchen, och jag och Marcus lyxade till det med hotell :D Och som alltid när man besöker Lotta så kommer man hem med yttreligare mängder av MJ stuff som hon ger bort, lägenheten är fin nu :')
 
 

Grillin' with Grillz and them Girls

Ikväll blir det hip hop fest hos Matilda och company. Jag förstår det som att Mansons Tainted Love inte ingår i hip hop genren trots grillz :( Men jag tänker fuska lite ändå och köra på Kornstilen från nittiotalet. Tyst, det räknas! De var fan rapcore på den tiden!
 

We want YOU to join the red side

Dagen är full av solsken och socialism. Pride har precis dragit igång i Jönköping, och helgen kommer bli magisk :D Nu är det lite småfest på G. Shoo! Glöm inte att rösta med hjärta och hjärna, we want you!
 

Politics Never Felt So Good

Tre dagar av kampanjande vid Hamnparken här i Jönköping tillsammans med Bahman och Micke. Det har gått fint! Kom ner om ni vill snacka lite EU-frågor. Sossarna bredvid står för kakorna, vi Vänsterpartister står för politiken ;) 
Måste länka lite Michael Jackson och Justin Timberlake. Jag älskar videon, jag blir så glad av den. Men jag hade tänkt mig att de skulle göra en video i Bruno Mars stilen. Lite 70-tals vibbar, för det är det jag får utav Love Never Felt So Good :)

Skicka EU-kritiker till EU

Helgen har varit politisk och fantabulös :D Min Marcus var här, och vi attended Inspiration Världen på hlk. Mats Winborg pratade om rasism och högerextrmism och gav oss användbara fraser och definitioner. Men Dror Feiler var allra bäst. Han spelade saxofon, talade om internationell solidaritet och lovade att om han kom in i den väloljade maskinen EU skulle han minsann vara gruset i det maskineriet. Så idag gick jag och Marcus för att förtidsrösta inför EU-valet, för mig blev det såklart Vänsterpartiet och nummer fem på listan: Dror Feiler.
 

Xscape Deluxe Edition OMFG

 

I stormens öga

Det var ett tag sen jag skrev något ordentligt. Vilket beror på att jag är mitt uppe i en c-uppsats. Det går bra, alltså konstigt bra, med endast få och små svackor i mitt och Matildas guldkantade samarbete. Vi förvånar oss över att vi inte har mer ångest än vad vi har. Jag fick höra från folk att "när man skriver c-uppsats är det allt man gör, då hinner man inte ens duscha!". Och här sitter jag, nyduschad och taggad inför en Fancy Friday med Marcus. Så visst finns det tid för annat. Kanske har vi hamnat mitt i stormens öga där det är lugnt och stilla och förflyttar oss snart ut dit där en kaotisk storm väntar. 

Men jag tror inte det, har man swag så har man. Idag släpps Xscape av Michael Jackson, den finns på Spotify i detta nu! På med CTE-skjortan and put your groove on.
 
 

Chicago 1945

Chicago är den andra låten som släpptes igår på Xscape albumet. Jag tror att jag avlider för att den är så bra. Bara några dagar kvar till den 13e nu då skivan dimper ned i brevinkastet :'D Och inte långt efter det är det releasefest, här är Facebook eventet om ni inte är uppdaterade. L.O.V.E.
 
 

Tom Sneddon is a cold man

King of Pop, Rock and Soul.
 
 

Första maj i kaos

Glad Första maj! Eller det hade varit det om nazister från hela landet och England hade hållt sig borta från Jönköopings gator. Och det hade ännu bättre om jag faktiskt hade kunnat gå ut i Första maj tågen som planerat istället för att stappla fram och tillbaka i lägenheten. Precis nu hörde jag och Marcus en stor smäll, det skakade i hela huset. Vad händer där ute egentligen?
 

RSS 2.0