Cheesy Mike

Blev inget av med det tänkta firandet av Earth Hour i Jönköping idag :( men men, får mysa till det hemma istället! Nu ska jag utnyttja mina el xp som jag kommer tjäna ihop ikväll och fortsätta skriva på en gammal text som ligger här på datorn.
Kolla charmknutten, hahaha, that face!


Jesus Christ looks like me


Vacker bild <3 Och passande, underbar låt

The Sims Makin Magic

Tentan är färdig, blev väldigt nöjd med 1, 3 och 5. Fråga 6... not so much >_<
Har firat det slutförda arbetet med föräldrar och vin, trevligt ! :D Nu ska jag spela The Sims Makin' Magic! :D

Kyss min plysch

Jag unnar mig själv en natt utan jobb och lyssnar och skrattar med dessa goa brudar. Någon som vet om dom sänder i sommar också?

http://sverigesradio.se/sida/poddradio.aspx?programid=2332& pid=3852

Fiskeripolitik, fråga 6

Hjärnan står still på slutsatsen av femman. Fråga 6 istället tack:
Lyssna på debatten om den nya fiskeripolitiken EU:
  • Carl Haglund (Alliansen liberaler och demokrater för Europa)
  • Isabella Lövin (De gröna/Europeiska fria alliansen)
  • Marek Józef Gróbarzkyk (Europeiska konservativa och reformister)
  • João Ferreira (Europeiska enade vänstern/Nordisk grön vänster)

Själva uppgiften består av att på max 2 A4-sidor sammanfatta:

  • Vilka argument som de fyra representanterna huvudsakligen lyfter fram i debattinläggen.
  • Betonas främst ekonomiska, ekologiska eller sociala frågor? Hur skiljer sig de olika grupperna härvid?
  • Vilken kritik mot betänkandet framkommer och av vilka?

Svenskt Näringsliv

"Miljödebatten handlar ofta om behovet av ytterligare regleringar, fler eller högre skatter och avgifter. Svenskt Näringsliv vill att miljödebatten istället ska handla om hur man skapar en framtidsinriktad miljöpolitik genom tillväxt." Citat från Svenskt Näringslivs hemsida

Jag tror jag spyr.

Jättesköldpaddan + Melodie Mc

Jävlar vilket flyt jag har på natten! Fråga 5 är nästan färdig, men nu måsta jag springa på toa och då vet jag att jag inte kommer komma upp till datorn igen. Men det var något överjordiskt som hjälpte mig inatt. Kanske var det Jättesköldpaddan i Makrouniversum eller så var det den här låten som jag hade på repeat i ungefär 30 min.

Strunta i den urlöjliga videon, låten är grym och så 90-tal <3

Sev<3Lily

Jag har en liten paus här med te och The Longest Journey soundtracket <3 Samtidigt väljer jag ut mina favoriter från mitt Snily galleri (jag lägger inte ut tantsnusk-bilderna dock, hehe).
Och nej, självklart tycker jag inte att Lily skulle valt Snape istället för James, då hade det inte blivit någon bok, och deras historia är den mest fullbordade och vackraste kärlekshistorian jag har läst.
...jag säger bara, att om jag var Lily skulle jag valt Sev <3









The Mirror of Erised <3

Fråga 5

BAH! Äntligen färdig med fråga 3. Fråga 5 och 6 kvar, sen är det färdigt. Är lite stressad med tanke på att jag arbetar bäst på natten och det betyder att jag bara har inatt och imorgonnatt på mig eftersom tentan ska vara inne 17.00 på fredag. Ve och fasa!


Tre snyggaste bilderna of all time på ett utav de bästa banden of all time. Hehe, Daron, u so wasted<3


Fråga 5:

Utgå från följande källor som du refererar till i texten:

•Environmental science kap 18 ,

•Kursboken Behovet av en ny förståelse av Bäckström,

•Al Gore http://www.ted.com/talks/al_gore_warns_on_latest_climate_trends.html

•Johan Rockström

http://www.ted.com/talks/johan_rockstrom_let_the_environment_guide_our_development.html


Formulera ett blogginlägg där du argumenterar för vettiga åtgärder i klimatfrågan. Åtgärder och målgrupp väljer du själv.

Max 1000 ord.


OECD-länder


Arnold<3

Färdig med fråga 1,2 och 4. Fråga 3 trilskas fortfarande -.-'
Men trots fem stycken mental breakdowns på en dag så är det en mysig känsla med hemtenta. När det väl blir bra infinner sig en varm och fuzzy känsla i magen, som om Ginny Weaslys Pygmy Puff Arnold bodde där <3


Fråga 4 och paniken

Nu kommer kallsvettningarna. Fattar noll på trean. Jag avskyr statistik. Hoppa över, next please:

Kemikalier är en viktig och nödvändig del av våra liv och bidrar till livsmedelsproduktionen, klädesproduktionen och tillverkningen av nästan alla varor i vår vardag. Kemikalieindustrin är en av de mest globaliserade av alla industrier och en starkt bidragande faktor till ekonomisk tillväxt. Användningen av kemikalier är en viktig del i samhället och behövs ofta för att få önskad funktion i en mängd produkter och tjänster. Dålig kemikaliekontroll och felaktigt användande av farliga kemikalier riskerar dock att leda till stora skador på människors hälsa och miljön.

Redogör för både nationell och internationell kemikaliepolitik för att förhindra att skador uppkommer på människa och miljö.

Don't fuck with the Chuck

God morgon. Jag bjuder på en gammal going, enjoy!

Jag saknar min subwoofer... :(

Jag hoppar till Fråga 3 som handlar om energi and other kinds of shizzle.

Fråga 2


Känns halvbra när fråga 2 handlar om den enda föreläsning jag missade pga klipptid i Mariestad. Och det var inte med flit, dom satte till föreläsningen två dagar innan det inträffade -.- *grumpy* Som tur är verkar den inte alltför klurig och den ger mig ändå bara 2 poäng. Men det kan vara 2 poäng ifrån VG. So let's anstränga oss!

Föreläsaren Carin Hörnsten argumenterade starkt för vikten att koppla ihop matfrågan i framtiden med genusperspektivet. Beskriv sambanden och ge din egen reflektion! Ange källor.


Humor

The Fringe Café

Softaste låten. Spelas på The Fringe Café. Dags att ominstallera det här spelet. Men kanske inte idag. Då blir jag aldrig färdig med fråga 1, än mindre hela hemtentan.

Fråga 1

Så börjar Hemtentamen numero drei. Första frågan är:
Redogör för olika sätt som politiker och ekonomer förhåller sig till hållbar utveckling.

well, jag skrev ju ett inlägg om just detta för någon dag sen. Får väl bara utveckla det. Wish me luck

Förfest med brudarna!






Thank God it's all about to end


Peak oil.

Vem fan har hört talas om det? Nej, inte många. Nu när jag vetat det ett halvår tillbaka, förundras jag över hur media tystar ner det. Inte ett enda nyhetsinslag. Trots att det innebär slutet på vår civilisation som vi känner den, inte ett ljud. They like their population nice and quiet.

Pessimisterna tror att oljetoppen inträffade 2005/2006, optimisterna säger att den kommer 2017. Om vi följer optimisterna kommer oljan vara helt slut 2120 (slut=det förbrukas mer energi att få upp oljan på oåtkomliga ställen än oljan själv ger). Här har man inte räknat med den galna efterfrågan som kommer när oljan börjar sina,
så den kommer med stor sannolikhet ta slut mycket tidigare. Tycker det är skrattretande när folk frågar mig när jag ska skaffa körkort x) Varför i hela världen skulle jag lära mig att köra bil när olja bara kommer finnas tillgänglig för dom extremt rika? Anyways...

Vi har tre strategier att välja mellan.
1. Buisness as usual - Miljöproblem är en externalitet, dom är även överdrivna, samma sak med sociala problem. Även om oljan tar slut kommer den storartade mänskliga hjärnan fixa problemet genom att komma på nya teknologiska under. Vi kan även räkna med den osynliga handen, och för Guds skull, tänk inte på "Varför är jag här?" "Varför går jag till jobbet varje dag?", det stör marknaden, och du måste ha blåslampan i röven varje dag (citat från min föreläsare<3). Tänk på plånboksfrågor, såsom "Mindre skatt="mer" pengar, då kan jag köpa en bil till!"

2. Ekologisk och social modernisering - Det vi ser från politiker varje dag i kära Sverige. Dom ser och erkänner problemen, och modifierar allt eftersom. Miljöskatter, handel och utsläppsrättigheter och läckra uppförandekodex installeras.

3. Radikal lösning - Identifiering av den ohållbara trenden och sedan stora förändringar i paradigm, ideologi och institutioner. Alltså, vi förändrar allt. Välfärd utan tillväxt till exempel. Blablabla, ni vet vad jag står för.


Det pågår en ideologisk kamp för att bevara samhället som det är. Let's fuck the world with all it's trend.
They say it's all about to end.

Thank God it's all about to end.

Space Weaver

Wow, den här hade jag missat <3

Honey och Chriis <3

Dreamcatcher var rent underbar igår. Tyckte alla smarrigheter var med som man mindes från boken, Förstår iofs om folk inte hänger med, lättare när man har läst boken. Men den var ju inte alls sådär konstig som jag förväntat mig efter alla kommentarer om den. Kanske var det det mentala varuhuset och det privata kontoret som var förvirrande..?

Anyways, idag kommer äntligen Honey och Chriis hit! =D Dom ska båda gå på öppet hus imorgon på min högskola. Hoppas dom börjar här :'D


Dreamcatcher

Färdigstädat! Phew. Och jag fick VG på salstentan förresten, så glad :')

Ikväll ska jag mysa till det och fortsätta på Stephen King temat och titta på Dreamcatcher. Har läst boken, aldrig sett filmen. Har hört att den ska vara väldigt konstig. Antingen är den det, eller så förstår sig folk bara inte på Kings mastermind, det brukar vara det sista ^.^



U so cool, Mr. King? <3

Dom Tre Vännerna och Jag <3

Dom Tre Vännerna och Jag träffades igår i Skövde. Vi lagade mat och kollade på Det <3 Grym kväll, grym film. Kom hem idag och har precis ätit en skål med gröt och en macka med tofu på. SÅ GOTT! Luktar lite funky, men gott som satan! Städa resten av dagen </3



Har ingen bild på enbart Nemo så Linslus-bert får vara med igen.

Sugarrush städpower!

Becky sitter i en fin skräddarställning på min säng och gungar en tandborste i en påse. Superkvinnan har hjälpt mig att städa köket, hon är guld värd! Nu ska vi ha det göttans och unna oss goa grejjer.


Angående håriga armhålor...

Tänkte lägga ut ett långt inlägg angående feministjävlarnas håriga armhålor. Men jag hinner inte nu. Istället får ni en bild på en feministjävels halvhåriga armhåla, varsågoda att må illa.

Sweet Cupcake Date

Nu ska jag äntligen iväg till Petra på en sweet cupcake date :3

Som en kontrast lyssnar jag på den här underbara låten:

Krueger besöker mig varje natt, I like it :D <3

Första parkhänget

Första parkhänget är avklarat tillsammans med Butch och Kitty + en påse chips och tigerkaka :D Nu blir det till att kolla på Seinfeld och sen kanske gå på afrodans, jag är rätt seg...

PUSS PUSS BLOGGEN

Den bittra smaken av efterlivet

Redovisningen gick super, men efter mådde jag rätt dåligt. Somnade i sängen i väntan på Family Guy, missade det helt. Efter det var jag helt groggy och eftersom tjejveckan är på väg hade jag ett enormt sug efter någon form av bakelse. MEN! Jag lyckades att avvärja suget och tog en kopp te och gav mig sedan ut på en promenad och satt och njöt av ljudet av vågorna vid piren.

Kollade precis Dayviews, och såg att exakt för 5 år sedan la ut denna bilden med undertexten:
Den bittra smaken av efterlivet

HAHAHAH, så seriös xD

Undra hur många gapskratt jag kan framkalla när jag tittar tillbaka på mitt nutida jag om 5 år till.
Så för att öka nostalgikänslan satte jag på lite hederlig Mudvayne som jag var tokig i vid den tiden. Fortfarande lika bra musik :)

Gotta run

God morgon :) Här i den lilla gröna lyan i Jönköping spelas det Infected Mushroom och här övas det även  på redovisningsmaterial som ska framföras inom kort.

Ja, annars händer det inte speciellt mycket... Oops måste springa :O

Även humanismen...

Även humanismen är ett bräckligt golv. Jag respekterar den som slentrianmässigt äter kött, men inte den som hävdar att det är ett resultat av ett rationellt beslut som vilar på en solid etisk grund som är överlägsen alla andra människors trossystem.

Fartfyllda Bastian

Härlig och fartfylld helg med Sebastian :D Här är lite suddiga bilder från en hård förfest!





Ja, jag ser lite derp ut på dom flesta av bilderna xp Sen spelade vi in lite videos också... Men jag tror inte jag lägger ut dom, pinsamhets faktorn är för hög.


Förgylld torsdagkväll

Jag gråter och skrattar om vartannat. Det här är en utav dom bästa som gjorts, någonsin.

Vad kan vara bättre än att få klä ut sig om man är Michael Jackson? inte mycket :')

Har ni inte 40 minutes to spare men ändå vill se GRYMMA sminktekniker, jump to 33.30 (och sorry för den spanska textremsan)

Kan man betala med kort hääär?


"Hej! Kan man betala med kort hääär?" x'D Älskling!

Haiti vs. D.R.

Haft en bra föreläsning idag om Haiti "versus" Dominikanska Republiken i ett historiskt perspektiv. Sen blev jag intervjuad av min föredetta handledare för hans forskning. Kul :)

Nu städar jag loss till Combichrist, för imorgon kommer min BROOOOOR!!! <3<3<3 :D



Snygging!

Reggeatröjan på!

Jag och Jenny gjorde recensionen så jävla bra. Och så SNABBT! :O Nu har jag äntligen snörat om min ena sko så att den ena är röd och den andra är grön (syns inte på bilden). Snart är det afrodans med P3!





Eftersom den gamla Reggeatröjan är på måste reggeamusiken hänga med!

xoxo

Oh, and the last time we touched
Was on the left side of the porch.
Desire for days, but buttons never left their ports.

The beauty's in the chemicals
That qualify the kiss.

You're too serious

Because you're too serious
You're gonna make me delirious


Så lyssna på den här istället för att deppa över världens kollaps och din okända framtid, baby.

Michael Make Up First Try

Okay, för att försvara mig själv måste jag säga att 1. Det var första gången jag provade 2. Jag var inte noga (ögonbrynen och läpparna är awful) 3. Jag har ingen peruk eller kläder och piercingarna förstör, men främsta anledningen av alla till varför sminkningen är pretty bad är: 4. Jag hade INGA sminkgrejer här i Jönköping, ingen foundation, inga penslar, bara grå och beige ögonskugga, osv osv.
Med det sagt, är jag helt okej nöjd.






Who's Bad?









Presenter<3

Nu har vackra Lotta åkt hem :( Men vilken fantastisk dag, kväll och morgon det var :) Tack för besöket, nästa gång ses vi hos dig.
Livet leker och jag är grymt glad för jag har fått massa nya, fina grejer! Utav Lotta fick jag ett underbart kort med henne utklädd som MJ i videon Come Together (min favorit utstyrsel, what can I say, kvinnan känner mig), en Michael bok och en vackert presentpapper som extra grädde på moset:



Sen fick jag en real surprise på posten. Nightmail, the best of the best!



Snart ska jag iväg till Johannes och proppa i mig kladdkaka. MED GRÄDDE!

L8 <3

Idag kommer käraste Lotta <3 Hon har en show här i Jönköping så jag får privilegiet att vara värd för en sån speciell människa ^^




En städig dag!

Idag är en städig dag! Igår var en afrodansig, föreläsnig och djurens rättig dag. Men IDAG, ja IDAG är det en städig dag!







RSS 2.0