Streetwalking

Lyssnar på en utav dom bästa låtarna ever. Streetwalker. Som handlar om en prostituerad kvinna. "You see I never met a girl just like you come so easy, dont you break my heart cause I love you."

Och just to make things absolutely clear, inom ämnet Michael=Pedofili. En utav många argument, för det finns så mycket andra bevis för att han inte var det. Men många vet inte att när man raidade Neverland sökte man igenom hela huset, alla videokassetter, alla datorer.

Inte ett spår av barnpornografi.

Men däremot hittade man ett flertal Playboy och Penthouse tidningar med nakna kvinnor. (Detta var enda gången som Michaels mamma Katherine lämnade rättsalen, Jehovas vittne som hon är ;) ) Alltså ett klart tecken på att Michael Jackson var heterosexuell. Japp, då var det ur världen.

Nu ska jag själv ut och streetwalka till stationen för hemresan till Mariestad.

Kommentarer
Postat av: Chriis

SV: fast det är mer okej om människan blir uppäten enligt många vegetarianer ;)



Älskar Dumbeldor :D

2012-01-27 @ 14:46:46
URL: http://chriisgiirl.blogg.se/
Postat av: Chriis

SV: haha ja du. Vet inte och orkar inte diskutera detta för vi har så olika åsikter ;) du kommer ändå inte kunna förstå hur jag menar och jag kan inte förstå hur du menar men jag respekterar att du gör/tycker som du gör :)

2012-01-28 @ 14:41:19
URL: http://chriisgiirl.blogg.se/
Postat av: Chriis

SV: haha ah det är vi alltid :D ska lägga upp en bild idag :D har försökt få tag i en men eftersom det inte blev så rött som jag trodde så får jag ingen bra bild :(

2012-01-29 @ 13:24:20
URL: http://chriisgiirl.blogg.se/
Postat av: Chriis

SV: tack:D

2012-01-30 @ 14:12:07
URL: http://chriisgiirl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0