HenLucia

Tack vare kära Avpixlat tog jag en paus från pluggandet och kollade på Lucia firandet från Uppsala kyrkan. Det var helt underbart fint. Lite kul att Avpixlat reagerar som de gör, de beskriver Lucian som "kolsvart" och en rappare med "Rinkebysvenska". De höjer sina röster över att "Lucia är en Europeisk tradition" men har inte reflekterat över att Lucia kom från Sicilien och hade mörkt hår, inte har det klagats på det under årtionden av blonda Lucior. Lucia är också en kristen tradition, men inte höjer Avpixlat på ögonbrynen över att Jesus oftast avbildas som arier, självklart inte, skulle det vara ett problem?
Kanske inte, men om vi ändå ska poängtera människors hudfärg så kan vi väl gå hela vägen ut? Här är Avpixlats bild av en Lucia som de anser skulle tillfredställa hela PK-Sverige. Självklart döpte de henne till HenLucia...
Min kära vän Becky kom med en tanke som inte ens hade vandrat in i mitt huvud. Ta del av den :)
"underbart att dom blir så kränkta av att invandrare integrerar sig och försöker ta del av vår kultur och våra seder. Speciellt med tanke på att SD propagerar för att invandrarpolitiken är ohållbar då invandrare aldrig blir intergerade i det svenska samhället. Och när dom gör det så gör dom fel då också. Helt fantasktisk bevis på hur korkade en del individer kan vara!"
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0