Post Apocalypse

When the rain washes all the mitochondria
Try to steer your intentions into love

When your fears mix with brain wash erosions dear
I wont be here then, you wont be here when


Jag saknar Matilda


Kommentarer
Postat av: Räven

svar; Hahahaha! Gud vad roligt! :D Så sjukt random att du ska flytta till Jönköping också, det är ju bara konstigt.

2011-08-09 @ 14:58:19
URL: http://www.linnmickelsson.se
Postat av: Räven

svar; Haha ja. ^^ Det borde vi ju nästan. Jag menar. Vad är oddsen att ens mystiska semi-dubbelgångare flyttar till samma stad som en själv och bara råkar hitta en på the interwebz två veckor innan? It's like the universe is telling us something. :')

2011-08-09 @ 15:38:14
URL: http://www.linnmickelsson.se
Postat av: Räven

svar; Hahaha it never ends!!! Vem är vännen? :)

Tack så mycket :) Du med!



Åh, allt möjligt. Allt beror liksom på vad jag gör/vilket humör jag är på. Blir mycket reggae och hiphop när jag typ.. städar, hänger runt hemma och gör ingenting typ. Älskar Toto och lite annan äldre musik som jag växte upp med (Queen, Sting, Sade), lyssnar jämt på Toto och Sting när jag lagar mat. Shpongle och liknande musik (och lite blipblopigare och lite mer ambient) jämt. ÄLSKAR The Cure, Bright Eyes och Coldplay på regniga dagar och på kvällar. Haha, det varierar så mycket.. allt möjligt verkligen. Dudå?

2011-08-09 @ 16:10:34
URL: http://www.linnmickelsson.se
Postat av: Linn

svar; Aaahh trollhättan. Vet förstås inte vem det är men det förklarar ju saken. :D



Åh, SoaD gillar jag. Eller gillade för några år sedan kanske man säger, har inte lyssnat på dem på jättelänge. :> Michael Jackson är (var) fantastisk.

2011-08-09 @ 16:22:15
URL: http://www.linnmickelsson.se
Postat av: Räven

svar; Åh, häftigt! :D De enda band jag har sett live på min lista över band jag måste se liv är The Cure (helt underbart) och Nine Inch Nails (som jag älskade to bits för några år sedan och fortfarande är, ja, NIN liksom, har man en gång älskat ett band/en artist så försvinner det ju liksom aldrig). Kvar är Toto (kan bli svårt), Sting och naturligtvis Shpongle. :')



(Alltså jag vet inte hur jag ska tolka green herbz haha, är jag horribel stereotyp-infriande om jag tänker saker man stoppar i en pipa?.. herregud så menar du säkert te nu hahahaha!)

2011-08-09 @ 16:29:49
URL: http://www.linnmickelsson.se
Postat av: Räven

svar; Det var det! Japp, i Stockholm båda gångerna :) NIN i Globen Annexet och The Cure minns jag faktiskt inte :S Var på NIN med ett kompisgäng (för övrigt världens upplevelse, mötte en internetkompis där som jag inte träffat tidigare och han fick bokstavligt talat dra mig ur publikhavet då jag höll på att bli mosad, ALLA som stod vid mig var längre haha så jag blev typ nermosad. Men sjukt mäktigt var det.) och på The Cure med min pappa. Han lyssnar inte på dem men jag fick resan och så i present. :) Jag lyssnade jättemycket på MJ när jag var typ tretton och köpte Invincible-albumet inför en bilsemester. ^^



Hahahaha då hade jag rätt ändå! :') Så ja jag antar att det är ja på båda. ;) Fast grönt te är lite beskt för min smak. Tycker att alla gröna teer smakar fisk haha!

2011-08-09 @ 17:08:04
URL: http://www.linnmickelsson.se
Postat av: Räven

svar; Hahaha ja! Jaa det är ett jättefint album.. Så många mysiga låtar. :)



:'D

2011-08-09 @ 17:28:36
URL: http://www.linnmickelsson.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0